9 mar. 2016

Hota oblica decorativa Electrolux EFF80569DK

Pentru ca a inceput sa se poarte din ce in ce mai mult hotele oblice sau inclinate, asa cum mai apar documentate pe unele site-uri online in cazul bucatariilor cu design modern, lucru oarecum normal, venit din ratiuni practice de utilizare, am decis sa aleg spre prezentare un model din gama producatorului suedez de electrocasnice, Electrolux EFF80569DK. Cu o putere de evacuare de 690 de metri cubi pe ora, acest model face fata atat in cazul unor bucatarii mari, cat si a celor open space sau mai sigur partial open space.  Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Din start, este oarecum evident ca primul atu al acestei hote este dat de aspect, urmat de puterea de evacuare. La acestea se mai adauga existenta filtrelor de grasime, care sunt metalice si prin urmare lavabile, filtre, care intretinute corespunzator, nu mai trebuiesc inlocuite pe intreaga perioada de utilizare a produsului. Electrolux EFF80569DK se mai remarca prin inoxul care este tratat antiamprentare, inox, care desi se afla in cantitati limitate, este important ca se poate curata usor, restul fiind sticla, material de la sine inteles ca este si el foarte usor de intretinut. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.
Luminarea se face spotlight, adica cu niste spoturi de halogen, cu lumina "alba" directionala, mult mai eleganta si care va pune mult mai bine in valoare atat aspectul hotei cat si a plitei de sub ea, in contextul imaginii de ansamblu a bucatariei. Luminarea directionala este mult mai eficienta si mult mai de efect fata de niste becuri cu halogen, care "imprastie" oarecum necontrolat lumina. 


Fiind oblica, Electrolux EFF80569DK nu va incomoda niciodata utilizatorul in momentul prepararii mancarii, cum s-ar intrampla in cazul unei hotei clasice, unde exista riscul sa te lovesti la cap, cu atat mai maul cu cat esti mai inalt. Nivelul de zgomot este si el unul foarte redus, cei 70 dB(A) clasificand  Electrolux EFF80569DK in categoria hotelor silentioase. Evacuarea se face pe diametru de 150 de mm, dar se poate adapta la 120 mm, fara a afecta functionarea corespunzatoare a hotei, cu ajutorul unei reductii de la 150 la 120 mm, reductie pe care o puteti gasi in Brico Depot si costa in jurul a 5 lei. Mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a plitei incorporabila, cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila. Schita de incorporare o puteti vedea, prin click pe poza din stanga.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

In concluzie, hota incorporabila decorativa, oblica  Electrolux EFF80569DK este recomandarea noastra pentru cei interesati de o hota cu design modern si care doresc ca electrocasnicele sa reprezinte un punct forte, din punct de vedere estetic, in cadrul bucatariei, fapt oarecum normal, mai ales in situatia bucatariilor open space.

1 comments:

Hota fara evacuare Electrolux spunea...

Aceasta hota poate functiona si fara burlan de evacuare?