19 mar. 2016

Hota decorativa Whirlpool AKR861IX

Una din cele mai bune hote incorporabile, decorative, cu design cheminee din gama destinata pietei europene a producatorului american de electrocasnice este Whirlpool AKR861IX. Principalele sale atuuri ar fi design-ul modern, inoxul de foarte buna calitate, puterea de absortie si sistemul de protectie a filtrelor metalice. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
In ceea ce priveste linia de design, aceasta este una moderna, ultra ergonomica, comenzile fiind pe touch control, iar inoxul fiind tratat antiamprentare. Vorbim de o hota high tech, intrucat Whirlpool AKR861IX isi poate ajusta singura capacitatea de absortie, in funcit de gradul de aburi sau miros, care exista in bucatarie. Tehnologia este patentata de Whirlpool, sub numele de al Saselea Simt . Aceasta functie poate fi selectata de utilizator, doar daca doreste, daca nu hota se poate seta clasic, la fel ca toate modelele de hota. Aceasta functie detecteaza automat si atunci cand mancarea s-a terminat de preparat si se poate opri singura, atunci cand functionarea ei nu mai este considerata necesara. Aceasta hota este recomandabila a fi utilizata pe evacuare cu burlan, insa poate fi adaptata si pentru recirculare, insa va mai fi nevoie de un filtru de carbon, care este filtru de miros. Mai multe detalii privind adaptarea hotei pentru recirculare, cititi articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Desi apar o multime de erori cu privire la capacitatea exacta de evacuare a Whirlpool AKR861IX, aceasta este de 600 de metri cubi, informatia certa putand fi gasita pe site-ul oficial al distribuitorului autoriza pe Romania. Aceasta putere de evacuare este una suficienta inclusiv pentru un open space si ar functiona perfect pentru o bucatarie de dimensiuni mari. Filtrele sunt metalice, lavabile si nu mai trebuiesc inlocuite. Faptul ca au si protectie, le fac si mai rezistente in timp si totodata nu-si vor pierde din planeitate. Luminarea spot light este si ea importanta in contextul general al bucatariei, atunci cand hota va fi pornita, cu siguranta aceasta lumina va pune in valoare atat hota cat si plita, un aspect cu atat mai important cu cat vorbim de o bucatarie open space. In concluzie Whirlpool AKR861IX se recomanda celor care doresc o hota decorativa cu putere medie spre mare, cu un design modern, nivel de zgomot foarte redus, cei 61dB(A) clasificand Whirlpool AKR861IX in categoria celor mai silentioase hote de pe piata. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere a hotei incorporabile, cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila.

1 comments:

Alin Altex spunea...

Se strica repede hotele Whirlpool, mai ales daca au si panou electronic