17 mar. 2016

Cuptor incorporabil rustic Hansa BOEW68120090

Unul din cele mai bune cuptoare incorporabile retro de pe piata din punct de vedere al raportului calitate pret este Hansa BOEW68120090. De fapt cred ca este cel mai accesibil, daca nu ma insel, pretul lui fiind undeva in jurul a 1200 de lei. Dar faptul ca este la un pret atat de bun nu inseamna dezavantaje pentru client, acest model fiind unul multifunctional, adica este dotat cu sistem de convectie, ceea ce inseamna ca va incalzi uniform si totodata cele 10 functii presetate face din Hansa BOEW68120090, unul din cele mai complete cuptoare incorporabile rustice de pe piata europeana.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.
Gratarele laterale, precum si ghidajele pentru tavi, sunt atuuri pentru care Hansa BOEW68120090 este recomandabil. Timmerul este unul moecanic, asa cum se intampla in cazul oricarui cuptor electric multifunctional retro, un timmer electronic stricand conceptul de rustic, ceea ce inseamna pentru utilizator ca la sfarsitul progamarii acesta va fi anuntat sonor, insa nu se va opri automat cuptorul, cum s-ar intampla in situatia unui timmer electronic. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Volumul cuptorului este unul mediu spre mare, este dotat si cu rotisor, desi sistemul de convectie poate inlocui cu succes acest accesoriu, facandu-l practic inutil, Hansa BOEW68120090 vine cu doua tavi, una plata si una adanca si un gratar. Ma multe accesorii puteti comanda, daca este cazul la oricare din service-urile autorizate ale producatorului polonez de electrocasnice. branding-ul hansa a crescut foarte mult in ultimii 3 ani, atat pe piata est europeana, cat si in vest, raportul foarte bun calitate pret si fiabilitatea produselor producatorului polonez fiind principalele motive. 
Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

In concluzie, recomandam Hansa BOEW68120090 pentru un foarte bun raport calitate pret, cu mentiunea ca plita incorporabila rustica din gama Hansa, nu este neaparat recomandabila, aceasta avand gratare din otel si o geometrie mai modesta, recomandarea noastra fiind sa asociati acest cuptor cu o plita cu design rustic, tot pe cream, beige de la un alt producator. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Mai multe produse cu design rustic puteti gasi in sectiunea blogului Bucatarii/Design rustic.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

1 comments:

Mihai spunea...

De unde pot cumpara mai ieftin acest cuptor incorporabil? Ma pot adresa furnizorului Hansa? Aveti un numar de contact, ceva?