1 mar. 2016

Cuptor incorporabil negru Gorenje Ora-Ito BO87-ORA-B

Nu este intamplator faptul ca am ales acest model pentru prezentarea unei optiuni de cuptor incorporabil electric multifunctional pe culoarea neagra. Recomandabil in special daca urmariti sa utilati bucataria cu electrocasnice pe culoarea neagra, Gorenje Ora-Ito BO87-ORA-B este din punctul nostru de vedere cea mai buna optiune raport calitate pret. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Pe langa functiile clasice de gatire, functii ce inglobeaza bineinteles si convectia, cuptorul fiind multifunctional, Gorenje Ora-Ito BO87-ORA-B are si retete presetate pentru cele mai des intalnite alimente sau retete posibil a fi preparate la cuptorul electric. Pentru celelalte utilizatorul urmand sa-si seteze singur temperatura, timpul de preparare si functia, in functie de recomandarile din retetarul cu care Gorenje Ora-Ito BO87-ORA-B vine alaturi de manualul de utilizare.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.


Long story short, Gorenje Ora-Ito BO87-ORA-B este un cuptor extraordinar, cu retete presetate, un design ce urmareste o linie moderna, ergonomica, cu control pe touchscreen. Tot in suportul utilizatorului, producatorul sloven ofera la acest model si suporti telescopici pentru tavi, pentru un plus de confort si totodata si din punct de vedere practic. Suportii sunt pe doua nivele, pentru ambele tavi practic. Pe langa cele doua tavi, Gorenje Ora-Ito BO87-ORA-B are si un gratar, care se poate folosi atunci cand preparati spre exemplu puiul la grill, astfel incat acesta sa fie preparat uniform.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Volumul este mediu, de 60 de litri, sa spunem suficient iar autocuratarea se face cu ajutorului unui program presetat ce are la baza curatarea cu aburi, conform manualului de utilizare, fiind necesari 500ml de apa turnati in tava cea mai adanca. Programul dureaza 40 de minute. Pentru mai multe informatii cu privire la diferentele dintre sistemele de autocuratare cititi articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele electrice.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


Design modern, cu sistem de usa rece pentru protectia impotriva arderilor accidentale, destul de dese in cazul copiilor, Gorenje Ora-Ito BO87-ORA-B avand 3 straturi de geam, sistem de convectie si sistem de racire tangentiala, ceea ce inseamna ca poate fi amplasat inclusiv intr-un corp vertical, soldat, acest model este recomandarea noastra pentru cei interesati de un model care, in acelasi timp sa arate bine, sa gateasca exceptional si totodata sa fie un foarte bun raport calitate pret. Schita de incorporare pentru amele variante, atat pentru amplasare sub plita, cat si in corp vertical, o puteti gasi in partea stanga. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabilAm reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.