18 mar. 2016

Cuptor incorporabil cu inductie

Vorbim de fapt de un cuptor electric incorporabil multifunctional care are o tava speciala care poate prelua si retransmite concentrat un camp electromagnetic si astfel se produce incalzirea prin inductie. Whirlpool AKZM 8920GK este printre putinele astfel de cuptoare incorporabile din lume si este de fapt un cuptor care pe langa functiile clasice de incalzire, pe care le gasiti la majoritatea cuptoarelor incorporabile electrice multifunctionale are si aceasta optiune, optiune ce poate inlocui o plita incorporabila cu inductie.

Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret.

Este, daca doriti un doi in unu. Whirlpool AKZM 8920GK are totodata, asemenea cuptoarelor electrice multifunctionale varf de gama de la Whirlpool si retete presetate pentru cam tot ce se poate prepara la un cuptor electric multifunctional. Daca nu doriti sa folositi acest retetar, Whirlpool AKZM 8920GK va ofera 15 functii clasice, pe care utilizatorul le poate folosi si combina in functie de necesitati si de tipul de aliment. Tavile au un sistem de culisare, care este preferabil sistemelor mai vechi de incastrare a tavilor in peretii laterali, asa cum se intalneau la aragazuri spre exemplu. Aceste sisteme de culisare, care apar in poza de mai jos se pot detasa foarte usor, iar cuptorul se poate curata foarte repede.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In ceea ce priveste exteriorul, vorbim de un design ultramodern, ultra ergonomic, Whirlpool AKZM 8920GK avand manerul incorporat in usa si panou de comanda touch control. Vorbim practic de un varf de tehnologie pe care producatorul american il propune pietei europene. Inoxul este unul tratat special antiamprentare, produs de Ixelium, un producator specializat in inoxuri performante, iar usa are 4 straturi de geam, lucru foarte util in sensul ca se elimina astfel riscul unor arderi accidentale, frecvente mai ales in cazul copiilor.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Usa are totodata si un sistem de amortizare, pentru a nu se usa excesiv balamalele, atunci cad utilizatorul este neatent :). Volumul este ultrageneros, cei 73 de litri clasificand Whirlpool AKZM 8920GK in categoria cuptoarelor cu volum mare, volum mare generat in urma schimbarii pozitiei sistemului de ventilatie, dar nu vom intra in detalii in acest articol. Ideea este ca Whirlpool AKZM 8920GK inglobeaza un maxim de tehnologie si inovatie de care Whirlpool este capabil in acest moment.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Vorbim de un cuptor incorporabil multifunctional premium, care ofera si posibilitatea gatirii cu inductie, datorita unei tavi speciale, care realizeaza campul magnetic optim pentru functionarea inductiei. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil, desi in acest articol nu am precizat avantajele unui cuptor care are si inductie, intrucat la momentul scrierii articolului aceasta tehnologie nu era inventata. Acest cuptor poate fi asociat cu orice plita Whirlpool Ixelium, nuanta inoxului fiind identica, o parte din aceste plite fiind analizate in sectiunea din blog Plite pe gaz Whirlpool.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

3 comments:

Andrei spunea...

Ce tip de autocuratare are acest cuptor?

Fkavius Stoican spunea...

Pana la ce temperatura se poate prepara la un astfel de cuptor?

Ana spunea...

Whirlpool, cea mai proasta alegere, indiferent de produs, în combinație cu Flanco, cea mai toxică alegere. Chiar dacă vor să se impună prin așa zisa tehnologie 'al șaselea simț' mai degrabă 'a 6-țeapă ' Toate produsele whirlpool, sunt de proasta calitate, începând cu tabla care ruginește și pică înainte de 1an de la achiziție, tehnologie de 2 lei, aparatura se incinge, se defectează mai des decât orice marca, sunt mari consumatoare de energie electrică, adică nu îl puteți folosi când aveți nevoie, decât cu un regulator de tensiune și chiar și așa decât noaptea, când tensiunea e mai bună, iar cu serviciul de reparații, e o mare Dramă,dacă ai ghinionul să-ți pice un produs nu prea conform de fabricație, suni ca prostul la lună, vin fix în a 14 zi, ultima zi legala, deci 2 săptămâni de ne întrebuințat, dar termenul de garanție curge... Așa că, fiți vigilenți ce luați, și de la cine luați. În caz că vă refuză returul produselor, apelați la Protecția Consumatorului