1 mar. 2016

Combina frigorifica full No Frost Bosch KGN57AI22

Una din cele mai generoase combine frigorifice full No Frost din punct de vedere al volumului atat din gama producatorului german de electrocasnice, cat si de pe piata in general este Bosch KGN57AI22. Ceea ce o face recomandabila, pe langa volum si branding-ul foarte bun este instalatia frigorifica foarte buna, cu un compresor ACC cu electrovalva, cea mai buna clasa de climatizare posibila pentru un aparat frigorific casnic si o capacitate de congelare foarte buna, respectiv 10kg/24h. Desi o combina frigorifica nu este un mare consumator de energie electrica in locuinta, consumul mediu fiind undeva in jurul a 1kW/zi, mentionam ca Bosch KGN57AI22 are clasa de eficienta energetica A+, adica la volumul acestui model consumul anual este de 366kW.
Capacitatea foarte mare pentru o combina frigorifica pare a fi atuul coroborat cu instalatia frigorifica exceptionala, cei 385 de litri la frigider si 120 la congelator fiind suficienti unei familii de pana la 5 persoane. Tot ca si avantaj nu am cum sa nu mentionez compartimentul de 0 grade Celsius din interiorul compartimentului frigider, compartiment foarte util si recomandabil pentru pastrarea in cele mai bune conditii a pestelui, a branzeturilor si a mezelurilor, alimente care au si un miros specific puternic, iar faptul ca pot fi depozitate si racite separat contribuie overall la posibilitatile acestei combine. Usa este din inox tratat antiamprentare, iar compresorul cu electrovalva permite setarea independenta a temperaturii atat la compartimentul frigider cat si la congelator.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Daca ar fi sa-i gasim si puncte slabe, ca sa fim corecti cu cititorii nostri, as mentiona nivelul de zgomot de 43 dB(A), usor cam mare chiar si pentru o instalatie frigorifica dinamica, No Frost. Nu este chiar cel mai mare nivel de zgomot, dar nici cel mai mic, in general instalatiile frigorifice No Frost avand nivelul de zgomot intre 39dB(A) si 46dB(A). In concluzie, daca va doriti o combina frigorifica cu design modern, inox antimaprenta, volum mare si branding bun, Bosch KGN57AI22 poate fi una din cele mai bune optiuni pe care le puteti gasi in acest moment pe piata din tara noastra. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere a combinei frigorifice, cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.