6 mar. 2016

Combina neagra Full No Frost Samsung RB31FERNDB

Desi face parte dintr-o gama putin mai veche, Samsung RB31FERNDB ramane una din cele mai bune combine frigorifice full No Frost pe culoarea neagra, acest fapt fiind datorat in primul rand calitatii instalatiei frigorifice, ce are la baza un compresor inverter si totodat liniei de design modern, foarte usor de incadrat intr-o bucatarie ce urmareste aceasta linie. Volumul este unul mediu, recomandabail unor familii de pana in 4 persoane, cei 210 litri la frigider si 90 la congelator, incadrand Samsung RB31FERNDB in categoria combinelor frigorifice de volum mediu.
Revenind la lucruri importante, ma leg in primul rand de compresorul inverter cu 10 ani garantie, garantie care nu este intamplatoare, intrucat compresorul nu se poate uza, transmisia lucrului mecanic fiind facuta prin camp electromagnetic. Sistemul de racire este completat de un agent frigorific de calitate, de fapt cel mai bun agent frigorific ce se poate folosi la un aparat frigorific casnic, respectiv izobutan R600a, care, fara de R600- cel mai des agent frigorific intalnit, mai ales pe piata din tara noastra, este mai pur si prin  urmare ofera un randament mai bun. Clasa de climatizare este si ea foarte buna, respectiv SN-T, iar capacitatea de congelare de 10kg/24 de ore, ne spune ca Samsung RB31FERNDB este o combina cu instalatie frigorifica foarte importanta. Mai multe detalii privind model de alegere a combinei frigorifice precum si de ce caracteristicile tehnice de mai sus sunt foarte importante atunci cand alegeti un aparat frigorific, cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

Asa cum v-am obisnuit, nu o sa va aruncam in fata doar punctele forte ale produselor, cat si minusurile lor, punctam faptul ca rafturile, desi sunt de foarte buna calitate, nu se pot pune mai sus mai mai jos si acest lucru poate fi un dezavantaj sau utilizatorul sa trebuiasca sa renunte la unul din ele. Tot la dezavantaje, Samsung RB31FERNDB este o combina frigorifica capsulata, ceea ce nu este neaparat rau, insa pe partile laterale, in dreptul compresorului, aceasta se poate incalzi din cand in cand. Nu exista risc de defectare, doar o sursa suplimentara de caldura, ce poate fi deranjanta in unele cazuri.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

As adauga la plusuri, nivelul foarte scazut de zgomot, de doar 39dB(A), ceea ce este foarte bine, sistemul de racire este Air MultiFlow, despre care gasiti informatii in criteriile de aleger ale combinei frigorifice si totodata faptul ca Samsung RB31FERNDB  are compresor cu electrovalva, ceea ce-i permite utilizatorului sa-si poate seta independent temperatura atat la frigider cat si la congelator.

Desi nu este o combina  frigorifica de ultima generatie, Samsung RB31FERNDB  apartinand seriei F din gama producatorului coreean de electrocasnice, instalatia frigorifica are toate tehnologiile noi de care puteti beneficia si considerma acest model unul din cele mai bune pentru cei interesati de o combina frigorifica full no fost pe culoarea neagra. Fiind de mai mult timp pe piata, Samsung RB31FERNDB  are si avantajul testarii de alti utilizatori care au venit cu un feedback pozitiv si totodata faptul ca se poate lua la un pret mai bun.

1 comments:

Frigider Black Friday spunea...

am aceasta combina de doi ani de zile si cred ca este cea mai buna combina friogirifica neagra de pe piata. Am prins-o la promotie la emag la 1700 de lei in campania de black friday, raceste foarte bine si nu face deloc gheata.