29 feb. 2016

Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X este din punctul nostru de vedere cea mai buna masina de spalat rufe, raport calitate pret, pe culoarea argintie. Desi pe piata, apare in informatiile de produs, ca este din inxo, masina are de fapt culoarea argintie si este din tabla vopsita electrostatic. Dar acest fapt nu o face mai putin recomandabila, ci, dimpotriva, Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X fiind practic printre putinele modele de masini de spalat rufe, a caror culoare si design le face pretabile pentru a fi incorporate in mobilierul de bucatarie, astfel incat sa se poata potrivi cu electrocasnicele incorporabile si celelelate electrocasnice independente din bucatarie.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.
Revenind strict la Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X, punctele sale forte sutn in primul rand date de sistemul patentat de spalare, Eco Bubble, sistem ce garanteaza o calitate superioara a spalarii, de tamburul Dimond Drum, tambur ce este proiectat astfel incat sa protejeze tesaturile impotriva scamosarii, prin evitarea tangentialitatii orificiilor de pe suprafata tamburului cu rufele. Pe langa aceste tehnologii noi, mentionam rezistenta ceramica, ceea ce inseamna pentru utilizator, mai putine depuneri de calcar si sistemul de detectare si control al defectiunilor, in caz de neplaceri, aceasta masina putand fi conectata la smartphone, iar cu ajutorului unei aplicatii, masina de spalat poate comunica defectiunea, recomandarile de remediere, sau in caz extrem va poate recomanda sa apelati la service.

Capacitatea de 8 kg este un alt avantaj al acestei masini de spalat, o astfel de incarcare oferind optiunea utilizatorului de a spala si lucruri voluminoasem nu neaparat grele, cum ar fi paturile, pernele sau pilotele, inclusiv cele pufoase, de doua persoane. In cazul incarcarilor reduse, masina are presostat, un senzor de presiune, care detecteaza nivelul de incarcare si in functie de acest nivel si de tipul de tesatura, care are un caracter specific de absortie al apei, ajusteaza consumul de resurse proportional cu acesta. 1400 de rotatii pe minut, inseamna pe de o parte posibilitatea de a stoarce foarte bine bumbacul, sigura tesatura ce poate fi stoarsa la o asemenea viteze si pe de alta parte o solicitare mai mica pentru motor si sistemul de transmisie atunci cand masina este folosita la un numar mai mic de rotatii. 

In concluzie Samsung Eco Bubble WF80F5E5W4X este una din cele mai bune masini de spalat rufe pe culoarea argintie de pe piata, un foarte bun raport calitate pret si prin urmare recomandarea noastra pentru cei interesati de un astfel de model pe culoarea argintie. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat rufe, precum si ce trebuie urmarit atunci cand alegeti un astfel de electrocasnic, cititi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.