29 feb. 2016

Masina de spalat Electrolux EWF1497CDW2

Una din cele mai bune masini de spalat rufe scoase pe piata europeana de producatorul suedez de electrocasnice este Electrolux EWF1497CDW2. Ceea ce o face recomandabila este in primul rand motorul inverter, a caror caracteristici si performante fata de un motor traditional le puteti citi in articolul Ce inseamna motorul inverter la masina de spalat si in al doilea rand capacitatea marea de spalare de noua kg si nu in ultimul rand 1400 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna posibilitatea de a stoarce foarte bine bumbacul si totodata o solicitare mai mica pentru motor si sistem de transmisie in cazul utilizarii masinii de spalat la un numar mai mic de rotatii la centrifugare.
Un alt argument pentru Electrolux EWF1497CDW2. este dat de calitatea superioara a spalarii, masinile de spalat Electrolux fiind renumite pentru faptul spala bine, dar si pentru programele de igienizare si reimprospatare cu aburi, noua tehnologie promovata atat pe masinile de spalat rufe Electrolux, cat si pentru AEG. Aceste programe sunt eficiente si recomandabile prin urmare pentru faptul ca relaxeaza tesatura si in cazul hainelor casual de cele mai multe ori nu mai este nevoie de calcare, daca nu spalati cantitati mai mari de rufe, iar pe de alta parte aceste programe igienizeaza foarte bine tesaturile, foarte important pentru hainele de bebelusi , dar si pentru adulti, aceste programe eliminand mirosurile persistente, cum ar fi cele de tigara sau de parfumuri.

Un alt avantaj al masinii de spalat rufe Electrolux EWF1497CDW2 este dat de tratamentul antiscamosare a suprafetei tamburului, tratament ce evita ca rufele sa fie tangente cu orificiile perforate de pe suprafata tamburului, fapt ce va duce implicit la o durata de viata mai mare a tesaturilor si la o pastrare in conditii mai bune a acestora. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Capacitatea de 9kg, inseamna ca  Electrolux EWF1497CDW2 poate spala si lucruri voluminoase, nu neaparat grele, cum ar fi pernele, paturile si pilotele, chiar si cele pufoase de doua persoane. In concluzie, in cazul Electrolux EWF1497CDW2  vorbim de o masina de spalat rufe premium, varf de gama al producatorului suedez de electrocasnice. Acest model este ansablat in doua fabrici, fie Polonia si Ungaria si reprezinta una din cele mai bune optiuni pentru cei interesati de un model de varf, premium, de capacitate mare. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat rufe, cititi articolul Criterii alegere masina de spalat.

2 comments:

Unknown spunea...

Această mașină de spălat este foarte bună,dar totuși este divizia low budget AEG și nu cred că mașina de spălat Electrolux ewf1497CDW2 se poate compara la nr.de cicluri de spălare cu omoloaga AEG L89495FL2,practic aceeași mașină de spălat cu motor inverter identic cu cel montat pe Electrolux EWF 1497CDW2 prezentat mai sus, pentru că este livrat tocmai de AEG,dar în clasamentele europene de fiabilitate și performanță,mașinile de spălat AEG sunt pe locul 2 după Miele !!!

Admin spunea...

Vorbim de acelasi motor, fabricat in Suedia pentru ambele masini de spalat. Singura componenta majora care nu are aceeasi fabrica de provenienta este panoul electronic de comanda. Intr-adevar AEG este mai bine cotata din punct de vedere al fiabilitatii, insa raport calitate pret consider Electrolux EWF1497CDW2 o alegere foarte buna. AEG face parte din grupul Electrolux, grup la care a aderat, fiind practic cumparata de catre firma suedeza.