29 feb. 2016

Hota decorativa cu design retro/rustic FALMEC LIBERTY

Una din cele mai puternice hote incorporabile decorative cu design rustic de pe piata europeana este modelul FALMEC LIBERTY. Cu o culoare apropiata de alb perlat, spre avena, FALMEC LIBERTY LED are o putere maxima de evacuare de 800 de metri cubi, putere ce o recomanda atat bucatariilor mari cat si pentru bucatariile open space, care comunica cu living-ul sau dinning-ul. Un alt argument pentru care va recomand aceasta hota este dat de nivelul foarte redus de zgomot, cei 64dB(A) pe cea mai mare treapta de putere, clasificand FALMEC LIBERTY LED in categoria hotelor foarte silentioase.

Design-ul rustic pe care merge FALMEC LIBERTY este unul de exceptie, este exclusivist si va pune si mai mult in valoare linia retro a bucatarie, avand in vedere ca hota este un electrocasnic incorporabil foarte vizibil, prin volumul ei si prin pozitionare, cu atat mai mult cu cat bucataria este deschisa. 


Hota decorativa FALMEC LIBERTY are filtre de aluminiu, lavabile si in situatii extreme se poate folosi si pe recirculare, cu conditia folosirii unui filtru suplimentar de carbon, filtru ce se poate achizitiona de la service-ul autorizat. Totusi va recomandam, daca este posibil sa folositi aceasta hota pe evacuare, intrucat orice model de hota pierde aproximativ 30% din puterea de absortie atunci cand este folosita pe recirculare, filtrul de carbon fiind destul de dens. 

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

Acest model pe care-l putem incadra in categoria incorporabilelor premium, dat fiind caracteristicile sale, poate fi asociat cu cuptorul incorporabil electric multifunctional cu design rustic de la Bosch, Bosch HBA23BN21  si plita incorporabila pe gaz din aceeasi linie Bosch PCP611B90EAceste electrocasnice urmaresc aceeasi linie retro si au o culoare asemanatoare, daca nu aproape identica, fapt ce le face sa se potriveasca perfect. 


In concluzie, recomandam hota incorporabila cu design rustic FALMEC LIBERTY celor ce doresc sa-si utilize bucataria cu design retro, cu electrocasnice incorporabile premium si totodata va recomandam asocierea ei cu modelele de plita si cuptor incorporabile de la Bosch, modele mentionate anterior. Pentru criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile, cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.