22 feb. 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil pana in 1300lei - Gorenje BO636E20X

Cel mai bun cuptor incorporabil pana in 1300 de lei este din punctul nostru de vedere Gorenje BO636E20X. Ceea ce-l recomanda este, pe de o parte branding-ul foarte bun, Gorenje fiind unul din putinii producatori de electrocasnice incorporabile premium, sau cel putin apropiate calitativ de acest segment,  ce ofera clientilor si modele basic, care totusi sa fie accesibile si in acelasi timp bune si fiabile, ultima caracteristica fiind specifica producatorului sloven.
Gorenje BO636E20X ofera in plus, fata de modelul recomandat in bugetul de 1000 de lei - Hansa BOEI68477 si un sistem de autocuratare cu aburi, fara consumabile ceea ce inseamna un plus de confort pentru utilizator si de ce nu, mai mult timp liber. Gorenje BO636E20X are 8 functii dintre care una este cea de autocuratare, care funtioneaza cu ajutorul a jumatate de litru de apa care se pune in tava adanca si in rest functii pentru gatire, Gorenje BO636E20X fiind un cuptor electric multifunctional, adica are convector, convector care este esential pentru o gatire uniforma, astfel incat alimentele sa nu fie nici arse dar nici "nefacute".

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Totodata va mai recomandam Gorenje BO636E20X pentru faptul ca are suporti telescopici pentru tavi, pentru un singur nivel si pentru un volum destul de generos, oricum peste media celor intalnite la producatorii concurenti, de 67 de litri. Design-ul este si el unul modern, cu butoane retractabile, inoxul este tratat antiamprentare iar sticla este foarte usor de intretinut. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Gama completa de cuptoare incorporabile pe care blogul nostru a prezentat-o si pe care v-o recomandam o puteti gasi in sectiunea blogului Cuptoare electrice incorporabile Gorenje.


Am realizat totodata si un top al celor mai bune cuptoare incorporabile de pe piata europeana, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil. In concluzie, consideram Gorenje BO636E20X cel mai bun cuptor electric multifunctional incorporabil pe care-l puteti cumpara intr-un buget de 1300 de lei. Vom reveni in articolele urmatoare si cu cele mai bune cuptoare incorporabile la praguri mai mari de pret.

7 comments:

Daniela spunea...

Cuptorul se poate programa astfel incat sa inceapa sa incalzeasca mai tarziu? Un fel de programare intarziata.

Rares badescu spunea...

Cate straturi de geam are acest cuptor incorporabil de la Gorenje?

EDDY spunea...

Am un cuptor Gorenje iar la prima pornire a fost OK. De la urmatoarea afisajul nu mi se mai aprinde iar ventilatorul continua sa functioneze.Il opresc doar daca il scot din priza. Vreo idee ? MUltumesc.

criterii alegere cuptor incorporabil spunea...

criterii de alegere a cuptorului incorporabil

Ana Maria spunea...

Am un cuptor de la Gorenje, model BO8770, merge excelent...Il recomand si pentru altii care vor un cuptor cu adevarat bun.

Sandu, parere despre Gorenje BO636E20X spunea...

Am cumparat Gorenje BO636E20X la recomandarea de pe acest blog si sunt foarte multumit de el. Multumesc, Sandu

Admin spunea...

are doua straturi de geam