22 feb. 2016

Cel mai bun cuptor electric incorporabil pana in 1000 de lei

Noua gama de electrocasnice incorporabile lansata la inceputul anului 2016 de producatorul polonez de electrocasnice, este o provocare in ceea ce priveste raportul calitate pret pentru ceilalti competitori de pe piata, aceasta gama fiind in acelasi timp accesibila si totodata cu niste caracteristici foarte bune. Cuptorul electric incorporabil multifunctional Hansa BOEI68477 este primul model pe care l-as recomanda unui posibil utilizator daca ar fi sa se incadreze intr-un buget de pana in 1000 de lei.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil. 

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Motivele pentru care as face aceasta recomandare ar fi date de faptul ca are 8 functii, ce combina atat convectorul cat si tipurile de incalzire, faptul ca usa are 3 straturi de geam, ceea ce inseamna faptul ca temperatura exterioara a usii nu va depasi 40 de grade Celsius, acest lucru fiind numit in domeniu, sistem usa rece. Important in primul rand pentru copii, in sensul evitarii arderilor accidentale, dar de foarte multe ori si pentru adulti, fiind la urma urmei un sistem de siguranta in plus. Un alt avantaj este dat de suportii telescopici, care inseamna un plus de confort pentru utilizator, nemaifiind nevoie sa tineti tavile cu mana, atunci cand spre exemplu doriti sa amestecati, sa puneti sau sa luati ceva din tava.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.



Design-ul este si el unul modern, predominant realizat din sticla neagra putin lucioasa si rame din inox tratat antiamprentare. Timmerul electronic, ofera, fata de unul mecanic, posibilitatea de programare, la sfarsitul programului cuptorul oprindu-se automat. In pachet Hansa BOEI68477 vine cu o tava adanca si cu una plata si totodata cu gratar.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In concluzie, recomandarea mea pentru cel mai bun cuptor electric incorporabil, multifunctional intr-un buget de 1000 de lei este Hansa BOEI68477, acest model avand un foarte bun raport calitate pret si totodata oferind cele mai multe optiuni de utilizare in aceasta marja de pret. Branding-ul este unul bun, Hansa fiind cel mai mare producator de electrocasnice din Polonia, un fel de Arctic al polonezilor. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Pentru a vedea intreaga gama de cuptoare incorporabile Hansa intrati in sectiunea de blog Cuptoare electrice incorporabile Hansa.

2 comments:

Alicia spunea...

Am un cuptor electric de la hansa de doi ani de zile si sunt foarte multumita de ele. Ies foarte bine mai ales preparatele din carne pe functia 2

Claudia Milos spunea...

Exista un model asemanator care sa fie pe culoarea alba, tot de la hansa si tot cam la acelasi pret:) ?