22 feb. 2016

Samsung HDC6A90TX

Una din cele mai bune hote incorporabile, daca nu cea mai buna hota incorporabila decorativa cu design cheminee, Samsung HDC6A90TX este o optiune ce nu poate fi exclusa pentru cei care doresc o hota puternica, perfecta pentru o bucatarie mare sau chiar open space, cei 631 metri cubi pe ora fiind mai mult decat suficienti pentru o astfel de recomandare. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
 Totusi motivul pentru care recomand aceasta hota ca fiind una din cele mai bune hote din acest segment este dat de raportul foarte bun calitate pret, pe langa puterea mare de absortie, Samsung HDC6A90TX are totodata si un design modern, ergonomic, cu control pe touch si iluminare spot light, ceea ce este semnificativ calitativa comparativ cu o lumina pe becuri clasice cu halogen. Acest tip de iluminare si hota implicit acorda o nota de eleganta bucatariei per ansamblu, punand mai bine in valoare inclusiv locul plitei in bucatarie. Nivelul redus de zgomot de doar 72 dB(A) este un atu in plus, acest nivel de zgomot pe ultima treapta de putere incadrand Samsung HDC6A90TX in categoria celor mai silentioase hota decorativa cu motor cu turbina de pe piata. Design modern, nivel redus de zgomot, putere mare de absortie, toate aceste caracteristici recomanda Samsung HDC6A90TX.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Daca ar fi sa mai gasi inca un argument am puncta calitatea foarte buna a filtrelor de aluminiu, care sunt lavabile si totodata sunt foarte bine realizate. Hota este recomandabila a fi folosita cu evacuare spre exterior insa acest model poate fi adaptat si pentru recirculare, cu conditia atasarii unui filtru de grasime, care este realizat din carbon. Mentionam totusi ca aceasta adaptare va scadea capacitatea de evacuare cu aproximativ 30%. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a hotei incorporabile cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila. Aceasta hota poate fi foarte bine asociata cu orice model de plita si cuptor incorporabil din gama producatorului coreean de electrocasnice Samsung, intrucat aceste modele urmaresc toate o linie moderna, erogonomica, in general cu comenzi touch control asemenea hotei recomandate.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

3 comments:

Mirel spunea...

Ce plita si ce cuptor incorporabil imi puteti recomanda intr-un buget de 3000 de lei impreuna, fara hota, sa fie tot de la Samsung?

Anonim spunea...

Buna ziua.Va rog spuneti-mi unde pot gasi filtre antigrasime metalice pt aceasta hota?O ador
geta_barna@yahoo.com

Admin spunea...

Orice service autorizat Samsung