2 mar. 2015

IP Scoring: Samsung Eco Bubble WF1124XAC

Una din cele mai bune masini de spalat rufe de pe piata europeana, Samsung Eco Bubble WF1124XAC satisface si cele mai exigente cerinte in materie, fiind in acelasi timp o masina cu o capacitate mare de spalare, cu un numar mare de rotatii la centrifugare, optiuni variate de programare si toate acestea la un pret bun, daca este sa ne uitam comparativ la competitorii producatorului coreean de electrocasnice, motiv pentru care la criteriul raport calitate pret acest model primeste puntaj maxim.


In ceea ce privesc optiunile de programare, masina poate spala absolut orice tip de tesatura, are program antisifonare, singurul minus fiind dat de lipsa programului de reimprospatare cu abur, motiv pentru care primeste 4 puncte la criteriul optiuni programare.

Punctaj maxim pentru capacitatea  de spalare de 12kg si acelasi punctaj pentru fiabilitate, prezenta motorului inverter, fiind o garantie suficienta, dar la care se mai poate adauga pentru cei "necredinciosi" 10 ani garantie la motor, asigurati de producator. Toate aceste performate se intampla bineinteles la un zgomot extrem de redus, de doar 72dB(A), la centrifugare, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.


Asadar masina de spalat rufe Samsung cu functie Eco Bubble totalizeaza 28 dintr-un maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune masini cu incarcare maxima de 12kg.Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a unei masini de spalat rufe puteti citi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

5 comments:

Alexandra Iontescu spunea...

Spala foarte bine. Am cumparat-o acum doua luni. E foarte misto si moderna

Alex spunea...

Credeti ca un panou electronic mai mare creste riscul ca o masina sa se defecteze mai usor?

Admin spunea...

@Alex- riscul de defectare urmareste mai degraba calitatea produselor si a branding-ului, decat daca au sau nu panou electronix. Iti pot da exemple de masini de spalat fara panou electronic mai defectabile decat masini cu panouri foarte mari chiar.

Mihai Altex spunea...

Pret putin cam mare si cam putina experienta atunci cand vorbim de masini de spalat. Am auzit ce-i drept ca spala bine. Lucrez in domeniu si stiu ce vorbesc.

Adrian Sobaru spunea...

eu am samsung de 4 ani si merge foarte bine....sper sa pastreze aceeasi calitate si la modelele mai noi.