1 mar. 2015

IP Scoring: Pyramis Silver Sliding

O hota incorporabila, telescopica ieftina si buna, cam asa as rezuma acest model. Cei 500m3/h si zgomotul foarte redus pe care-l face pentru a ajunge la aceasta putere de absortie, respectiv doar 53dB(A), toate acestea la un pret bun, face ca hota incorporabila telescopica Pyramis Silver Sliding sa primeasca maximum de 5 puncte la criteriul calitate pret. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.
4 puncte pentru puterea de absortie, cei 500m3 fiind suficienti pentru o bucatarie relativ mare si 3 puncte pentru calitatea filtrelor metalice, care sunt lavabile inclusiv in masina de spalat vase. Acelasi punctaj si la criteriul design, un usor minus fiind reprezentat de pozitionarea in ambele laterale a comenzilor si tot 3 puncte pentru fiabilitate, Pyramis neexceland neaparat la acest criteriu.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

In ceea ce privesc produsele complementare, Pyramis Silver Sliding obtine 4 puncte, producatorul avand un numar relativ mare de posibilitati de asociere a acestei hote cu variante de cuptoare si plite, acestea avand in general drept caracateristica principala, un bun raport calitate pret.


Asadar hota incorporabila telescopica cu doua motoare, Pyramis Silver Sliding totalizeaza 22 dintr-un total de 30 de puncte conform criteriilor noastre si poate fi o solutie pentru cei interesati de o hota telescopica cu o putere mare de evacuare. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota. 

3 comments:

Alex Oprea spunea...

La aceasta hota se poate folosi pentru recirculare? Mai are nevoie de vreun filtru

Ionell spunea...

Cat are diametrul furtunul de evacuare catre exterior la hotele pyramis?

Admin spunea...

@ Ionell Evacuarea burlanului este de 120mm