1 mar. 2015

IP Scoring: Hansa OKP662GH

Cu siguranta una din hotele cu cel mai bun raport calitate pret,  Hansa OKP662GH reprezinta o optiune extrem de avantajoasa. Puterea mare de absortie, zgomotul redus si design-ul modern, toate acestea puse in balanta cu pretul fac ca  Hansa OKP662GH sa primeasca maximum de 5 puncte la criteriul raport calitate pret. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

4 puncte pentru criteriul putere de absortie, cei 660 de m3, fiind suficienti atat pentru o bucatarie generoasa cat si pentru open space, motorul cu turbina fiind foarte eficient in acest sens. Acelasi punctaj si pentru design-ul modern, cu un afisaj elegant care poate controla atat timpul de functionare cat si intensitatea de utilizare. La criteriul calitate filtre, acestea sunt metalice, lavabile si nu au niciun fel de protectie, fiind posibila afectarea planeitatii acestora, dupa mai multe curatari, insa nefiind nevoie de inlocuire.

4 puncte pentru fiabilitate, Hansa fiind un producator de incredere atunci cand vorbim de aceasta caracteristica si maximum de 5 puncte pentru gama extrem de diversificata de plite si cuptoare cu care acest model se poate asocia, recomandarea noastra fiind ca hota incorporabila cu motor cu turbina  Hansa OKP662GH sa fie completata de plita incorporabila Hansa BHGI61139 si cuptorul electric multifunctional Hansa BOEI69422.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.


Asadar hota decorativa cu design cheminee totalizeaza 25 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor noastre, fiind una din cele mai bune optiuni raport calitate pret de pe piata, cu o putere foarte mare de abosrite si toate acestea la un zgomot foarte redus, de numai 61dB(A). Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota. 

3 comments:

Iulian N spunea...

Becurile din spate de la aceasta hota sunt de halogen sau de tip spot light?

Parere despre hota Hansa spunea...

Am cumparat-o, este foarte buna si foarte silentioasa. Pret bun, inox de calitate.

Anonim spunea...

Se poate comanda si cu o alta culoare a afisajului?