1 feb. 2015

Pareri despre electrocasnicele Hansa

Parte a grupului polonez de electrocasnice Amica International GmbH, brandul Hansa a castigat in ultimii 4 ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Acest fapt nu este intamplator, intrucat produsele acestui producator targeteaza in special clientii din Europa de Sud Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Am evaluat si ceilalti producatori de electrocasnice si incorporabile, evaluari pe care le puteti citi mai jos:
In ceea ce privesc electrocasnicele mari, respectiv masini de spalat rufe, vase, aparate frigorifice, experienta este mai restransa, fabrica de aparate frigorifice avand 10 ani de existenta. Electrocasnicele incorporabile sunt produse in Polonia si o gama foarte restransa in Rusia, In general produsele destinate pietei noastre ajung din Polonia.

Va recomandam articolul in care am evaluat conform criteriilor de alegere a cuptorului incorporabil, unul din cele mai vandute cuptoare electrice incorporabile multifunctionale din gama producatorului polonez de electrocasnice - Hansa BOEI68462, un model pe care vi-l recomandam deoarece este printre cele mai bune cuptoare raport calitate pret de pe piata.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor electric Hansa pe inox.



Legat de calitatea acestor produse, cuptoarele electrice multifunctionale sunt recomandabile-pret foarte bun raportat la calitate, insa trebuie avut in vedere, in cazul in care acestea au autocuratare catalitica - necesita consumabile - peretii catalitici au o durata de viata de cca 3 ani. Aceasta caracteristica este valabila pentru toate cuptoarele de la oricare producator, la modelele cu autocuratare catalitica.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Hansa.


La unele modele din 2013, utilizatorii au reclamat degradarea relativ rapida a butoanelor de plastic la plitele pe gaz din pricina faptului ca acestea erau prea apropiate de gratarele din fonta-material cu o buna transmisie termica. La gama noua din 2014, producatorul pare a fi rezolvat aceasta situatie, deoarece nu mai apar reclamatii in acest sens. Update: La doi ani de cand am scris acest articol revin cu mentionarea ca noile game de plite incorporabile pe gaz Hansa feedback-urile sau fost pozitive si nu am mai sesizat reclamatii in acest sens.


Cea mai vanduta plita incorporabila Hansa pe piata din tara noastra este Hansa BHGI61139, plita pe care am evaluat-o si noi in articolul de prezentare pe care-l puteti accesa prin click pe modelul mai sus mentionat. Producatorul polonez de electrocasnice si incorporabile a lansat in urma cu un an si o gama mai diversificata de plite incorporabile cu alimentare electrica, fie ca vorbim de cele cu incalzire pe zone de halogen sau inductie. Vom reveni in articolele urmatoare si cu o evaluare a acestor modele.
Hotele incorporabile reprezinta punctul forte al acestui brand, pretul foarte bun, putere mare de evacuare, zgomot extrem de redus, fiind unele din cele mai silentioase hote de pe piata. As spune chiat ca Hansa este cel mai bun producator din punct de vedere al raportului calitate pret de pe piata europeana. Finisaj bine realizat, design modern, inox de calitate greu amprentabil si nivel de zgomot sub media modelelor concurente. Cel mai bun model raport calitate pret pe care l-as recomanda ar fi chiar cel din imaginea de mai sus, Hansa OKP662TH.


Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota Hansa.

In cazul in care optati pentru electrocasnice din inox, acesta este de calitate buna, fiind bine polisat, in cazul cuptoarelor fiind aplicata si o protectie impotriva amprentarii. In ceea ce privesc aparatele frigorifice, putem spune ca producatorul polonez nu are o foarte mare experienta in domeniu, know-how-ul fiind dat in mare parte de expertiza Amica. Acestea sunt de calitate mediu, cam la nivelul Arctic-ului romanesc, mare parte din subansabluri fiind identice, ma refer aici in special la faptul ca atat Hansa cat si Arctic folosesc pe mare parte din gama lor compresoare ACC.
Am realizat un articol asemanator si cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

100 comments:

Flavia F spunea...

Am plita Hansa de doi ani si sunt foarte multumita de ea. Cumparati cu gratare de fonta :)

Madalina Ghene spunea...

Eu mi-am luat plita si cuptor de la Hansa si hota telescopica de la gorenje si sunt foarte multumita de alegerea facuta. Am dat pe toate 1500 de lei.

Anca spunea...

Eu am o hota de la ei de doi ani si e foarte buna. Am luat-o de black friday si mi-a ajuns cei drept dupa o luna dar a fost pretul bun

Andrei Haganovici spunea...

La mine se incalzeste putin mobila in dreptul cuptorului atunci cand este la o temperatura mare. In rest gateste foarte bine.

Florin Coman spunea...

De unde pot sa gasesc in suporti telescopici pentru tavi?

Admin spunea...

De la service-ul autorizat.

Admin spunea...

Exista riscul sa nu functioneze corect racirea ventilata dintre peretii cuptorului.

Adrian State spunea...

Rog o parere sincera pentru cuptorul incorporabil Hansa 69573

Prezentare produse electrocasnice Hansa spunea...

Prezentarea produselor electrocasnice Hansa le puteti accesa in link-ul de mai jos http://incorporabilepremium.blogspot.ro/search/label/hansa

Andrei spunea...

Toate cuptoarele incorporabile de la Hansa au ventilator?

Admin spunea...

Toate au atat ventilator pentru racire, cat si convector pentru uniformizarea temeperaturii in cavitatea cuptorului, daca la aceasta va refereati.

Anonim spunea...

Buna cum programez cuptorul hansa ca nu declansaza singur(pun progr care imi trebuie fixez temperatura)nai trebuie sa fac ceva ca eu am lasat asa si nu a declansat
Astept rasp va rog

Admin spunea...

Setati intai functia, apoi temperatura si ultima data timmerul

Andrada POP spunea...

Buna ziua, puteti sa imi spuneti cine asigura service-ul la HANSA pentru judetul Maramures? Am o problema cu un cuptor electric incorporabil, iesit din garantie. Multumesc!

Admin @ Service Hansa spunea...

Maramures/BAIA MARE/POLUL NORD/0722.232.408

Ovidiu Pog spunea...

@Marius- Nu este o problema de regulator, ci mai degraba de supapa de siguranta. Pe aceasta o gasiti la fiecare arzator si este de culoarea cuprului sau a cromului, in functie de model. Verificati daca aceasta nu este cumva prea departata de flacara (din cauze mecanice) si/sau incercati sa o curatati cu atentie. Nu incercati sa impingeti mai aproape, manual supapa,intrucat aceasta este foarte sensibila si are in interior un gaz ce se dilata si comunica cu electrovalva. Curatati supapa. Daca nu se intampla nimic pozitiv va recomand sa contactati service-ul pentru ca este vorba de o interventie minora de reglaj.

Admin spunea...

@Marius - Nu este normal. Trebuie setata duza.

Anonim spunea...

Bună ziua. Cuptorul hansa BOEW 64090015 are panoul frontal din sticla? Mulțumesc

Admin spunea...

@ BOEW 64090015 -Da, atat panoul de comanda cat si usa au ca finisaj sticla termorezistenta securizata

Anonim spunea...

am problem cu selectorul de functii;nu face contact decat daca apas cu mana;unde ma pot adresa la Fagaras jud. Brasov? Multumesc.Are doi ani si o luna!

Admin @ Service Hansa spunea...

Service-ul este in Brasov MITREA PREST 0268/470.426 / 0268/311.648

Admin spunea...

@Nicoleta - Aprinderea este independenta pentru toate arzatoarele. Scanteia trebuie sa se produca atunci cand tineti apasat 3 secunde pe butonul corespondent arzatorului pe care doriti sa-l aprindeti.

Admin spunea...

@ Unknown -, da, are atat duzele de gaz natural cat si cele de GPL incluse in pachet

marian spunea...

la cuptoarelehansa boei68472 spune ca are 8 functii dar pe buton sunt decat afisate decat 5 .care sunt celelalte 3 de exemplu rezistenta inferioara

Admin spunea...

@marian-Functiile cuptorului sunt cele 8 afisate pe buton. Este considerata functie spre exemplu, atat incalzirea inferioara, cat si iluminarea, iconul pentru lumina fiind reprezentat de un bec.

Anca Toader spunea...

Am cumprat plita, cuptor hota Hansa, la 2000 de lei toate. Sunt foarte multumita, mai ales ca inainte am avut Whirlpool si pot sa spun ca in cazul cuptorului retetele ies mult mai bine. Minusuri la cuptor, acesta se incalzeste uneori excesiv pe laterale si prin urmare se incalzeste destul de mult si mobila. Plita ok, nicio problema la butoane, hota trage bine si este silentioasa, exact cum ati spus in pagina de mai sus.

Anonim spunea...

Ce parere aveti despre plita si cuptor de la Hansa, modelul rustic BOEW 68120090? As dori sa imi cumpar insa as avea nevoie de niste pareri.

Admin spunea...

Cuptorul este foarte bun. Gratarele plitei in schimb sunt foarte subtiri, alunecoase si instabile. V-as recomanda Beko, daca doriti rustic, cel mai aproape de Hansa, ca nivel de pret.

Georgiana spunea...

Este normal ca atunci cand cuptorul este in functiune , sa faca condens? Mentionez ca prin laterale iese abur si picuri de condens care pica pe parchet. Modelul cuptorului este Hansa Scandium 2 BOEI68162. Ce este de facut?

Admin spunea...

@ Georgiana- Nu este normal. Cel mai probabil sistemul de ventilatie nu functioneaza corespunzator. Este nevoie sa contactati service-ul autorizat.

Admin spunea...

@Jani- cuptorul hansa BOEI69463 gateste bine, chiar foarte bine. Intr-adevar la anumite programe, mai ales cand este folosit si grill-ul pentru incalzire, peretii laterali exteriori se incalzesc. Nu este un dezavantaj atat de mare, avand in vedere caracteristicile sale overall. Sunt multe modele de cuptoare incorporabile, aproximativ 30% din gama care este comercializata in tara noastra, cam de la toti producatorii, care incalzesc peretii exteriori.

Anonim spunea...

Imi apare activat dispozitivul de incalzire rapida si din acest motiv, in timp ce se coace mancarea in cuptor, ies aburi. Cum il dezactivez? Multumesc!

Admin spunea...

Incalzirea rapida este o functie recomandabila pentru a incalzi repede mancarea. Nicidecum aceasta functie nu trebuie sa fie folosita pentru prepararea mancarii, ci doar pentru incazlire.

Anonim spunea...

in judetul Teleorman unde gassesc service?

Admin spunea...

@ Service Teleorman VALOTIS COM 080.10.00.101/0723.948.467/0744.596.198/0788.418.131

Cel mai bun cuptor incorporabil Hansa spunea...

Cel mai bun cuptor incorporabil Hansa pe culoare inox este BOEI69745

Lavinia spunea...

Un raport bun calitate pret, inoxul nu se pateaza.

Anonim spunea...

Plita electrică Hansa noua se aprinde doar un ochi din 4.... unde ar putea fi problema?

Admin spunea...

Tineti putin mai mult timp apasat pe buton. Daca nici asa nu merge s-ar putea sa fie un defect la supapa de siguranta pentru gaz si este nevoie de interventia service-ului.

Admin spunea...

Daca se constata de catre service ca s-a spart din pricina unui defect de productie, ar trebui sa inlocuiasca fara cost suplimentar. Teorretic produsul trebuie sa respecte certificatul de conformitate. Daca service-ul nu agreaza sa va schimbe, solicitati suportul furnizorului autorizat. Eu as apela intai la furnizor, pentru a sesiza o defectiune, apoi as intreba direct la furnizor daca imi poate remedia problema. Onest, daca intr-adevar s-a stricat de la sine, ar fi sa vi-l schimbe fara costuri suplimentare.

Admin Service CLuj Hansa spunea...

Rio Service SRL 0264-432.398; 0744.566.026

Anca Dumistru spunea...

Plita cu gratare din fonta de la Hansa este foarte buna si foarte ieftina

Anonim spunea...

Plita incorporabila Hansa BHKS61138, 4 arzatoare, Aprindere electrica, butonul de la wok se roteste fara sa-l apas ,este vre-o problema.plita este noua nemontata.Multumesc.

Recomandare plita pe gaz Hansa spunea...

Care este cea mai buna plita incorporabila de la Hansa pe 60 de cm?

Admin spunea...

Incercati sa folositi o alta functie de coacere. Consultati manualul de utilizare. In manual va va recomanda functia potrivita pentru o gatire uniforma, de principiu, trebuie sa aiba convectie.

Admin spunea...

@Anonim plita HAnsa BHKS6138...Toate butoanele ar trebui sa se comporte la fel. Daca sunt diferente, contactati service-ul

Mares spunea...

Unde pot gasi consumul exact la un cuptor incorporabil Hansa?

Admin spunea...

@ Mariana 13 - Incercati sa puneti un vas pe zona de incalzire si apoi porniti plita. Daca nu functioneaza contactati service-ul http://compara360.blogspot.ro/2016/12/service-hansa.html

Alin Sandulescu spunea...

Care este dimensiunea maxima pentru un burlan de evacuare de hota?

Admin spunea...

@Alin - Daca va referiti la lungimea burlanului de evacuare, nu exista o dimensiune maxima...intrucat hota este capabila sa evacueze aburul pe un anumit diametru, indiferent de lungimea burlanului. Este recomandabil totusi in situatiile in care aveti un burlan de lungimi mari, sa nu folositi reductii pentru a micsora diametrul.

Admin spunea...

@Darius http://compara360.blogspot.ro/2016/12/service-hansa.html

ADMIN spunea...

@Oana Cel mai probabil este de la oale. S-ar putea ca plita sa nu le poate detecta. Asigurati-va ca sunt vase speciale pentru inductie. Becul este indicator de caldura reziduala cel mai probabil.

Anonim spunea...

Folosesc un cuptor rustic BOEW6. De cateva zile se aude un pacanit la programator care inainte nu exista. Care ar fi cauza. Multumesc.

cuptoare electrice hansa aragaz electric hansa pareri spunea...

As dori o parere sincera despre cuptoare electrice hansa pe culoarea inox sau despre aragaz electric hansa pareri

Anonim spunea...

Parte a grupului polonez de electrocasnice Amica International GmbH, brandul Hansa a castigat in ultimii 4 ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Acest fapt nu este intamplator, intrucat produsele acestui producator targeteaza in special clientii din Europa de Sud Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret.

In ceea ce privesc electrocasnicele mari, respectiv masini de spalat rufe, vase, aparate frigorifice, experienta este mai restransa, fabrica de aparate frigorifice avand 10 ani de existenta. Electrocasnicele incorporabile sunt produse in Polonia si o gama foarte restransa in Rusia, In general produsele destinate pietei noastre ajung din Polonia.

Admin - Service Hansa Dambovita spunea...

@ Costi sunati in callcenter ul Hansa in timpul saptamanii 080.10.00.101/0723.948.467/0744.596.198/0788.418.131

Sorina Alexandrescu spunea...

Pareri despre Hansa. AM cumparat recent o plita, cuptor si hota incorporabila Hansa. CUptorul - se incalzeste pe sticla de la usa, trebuie sa ai grija sa nu pui mana atunci cand gatesti la el, te poti frige. Plita- foarte buna, foarte misto inoxul. Hota - trage bine, este silentioasa. Atentie la montaj sa nu se vada burlanul. La mine s-au chinuit putin cei care au facut mobila, insa a iesit pana la urma bine. Oricum e valabil in cazul oricarei hote incorporabile, daca nu este telescopica. Eu nu am putut lua una telescopica pentru ca bucataria este mare si riscam sa raman cu mirosul in bucatarie.

Florin de la eMAG spunea...

in general produsele hansa sunt bune.incorporabile hansa cam de aceeasi calitate cu cele Whirlpool, mai ales modelele ieftine. Dupa care diferentele cresc. Florin de la eMAG

Giurca Dan spunea...

Plita este foarte buna, cuptorul la fel, doar ca se incalzeste destul de tare la exterior

Anonim spunea...

Buna ziua!
Doresc sa achizitionez un cuptor hansa BOES 694510. Puteti sa-mi spuneti daca ventilatorul este zgomotos? Undeva am gasit ca nivelul de zgomot al ventilatorului ar fi 51db.
Poate fi folosit si fara ventilatie? Doar static, fara ventilator?
Multumesc!

Admin spunea...

Ventilatorul porneste doar atunci cand este folosit grill-ul, rolul acestuia fiind acela de a raci spatiul dintr peretele interior si cel exterior al cuptorului. Acesta este amplasat deasupra zonei grill-ului si intr-adevar este putin cam zgomotos. Daca va referiti la convector(cele doua de multe ori se confunda), acesta este amplasat in partea din spate, in cavitatea cuptorului si nu este foarte zgomotos. Si acesta functioneaza, doar cand este selectata una din functiile care au si convector.

Anonim spunea...

Buna ziua,am si eu o problema cu garnitura cuptorului,s-a rupt.De unde se poate cumpara,pentru a o schimba?

Admin spunea...

Contactati urgent service-ul din mun Bacau si solicitati o interventie. Se va taxa cel mai probabil deplasarea, intrebati inainte costul.

Mircea spunea...

O parere sincera despre cuptorul Hansa pe sticla alba? Are careva?

Admin @ Pareri despre Hansa spunea...

In general cuptoarele incorporabile Hansa care au convector, situatie intalnita si in cazul modelului de cuptor incorporabil Hansa pe alb sunt modele bune din punct de vedere pret calitate.

Admin @Service Hansa Pitesti spunea...

Cele mai apropiate service-uri le gasiti aici http://compara360.blogspot.ro/2016/12/service-hansa.html

Google despre Hansa spunea...

Cuptorul Hansa este unul bun, adica gateste bine, insa mai sunt situatii in care se mai defecteaza sistemul de racire.

Andrei Flanco spunea...

Eu cred ca sunt mai bune decat arctic,, undeva la nivelul electrocasnicelor incorporabile de la Beko. Eu personal recomand clientilor cu mai putin bani Hansa si am primit foarte rar feedback negativ. As spune ca primesc mai degraba feedback negativ pentru Whirlpool decat pentru Hansa.

Emilian Stanciu spunea...

Am cuptor hansa pe care am platit 1000 de lei, cu autocuratare catalitica si este foarte bun. Chiar nu vad de ce as plati o mie de euro pe un cuptor de firma, cand pot lua unu Hansa

Anghel Ana spunea...

As dori să cumpăr de la eMag o plita electrica incorporabila dar vine fara cablu am înțeles că trebuie solicitat cablu de la reprezentanta firmei sau....de unde cum poți vinde o plita fara cablu?Poate mă puteți lamuri

Admin spunea...

Majoritatea plitelor incorporabile cu alimentare electrica vin fara cablu. Acesta se monteaza de catre electricianul autorizat sau prin contactarea service-ului autoriat Hansa, alocat zonei in care dumneavoastra locuiti.

Adrian Stoian spunea...

Am cumparat plita incorporabila pe inox de la Hansa si este buna, inoxul se comporta bine, pret 400 de lei de pe emag.

Mircea Dan spunea...

Ce parere aveti despre hota incorporabila telescopica Hansa cu un singur motor de evacuare?

Admin - Hota telescopica Hansa spunea...

Daca vorbim de o bucatarie de pana in 7 metri patrati, la o inaltime de maxim 2.5 metri, e o hota buna care va face fata cu succes aburului si mirosului, mai ales daca nu o montati, foarte departe de plita, recomandarea mea este in jurul a 60 de cm.

Nita Ilie spunea...

La acest model de plita incorporabila HANSA BHGI63112035 la arzatoarele 3 si 4 nu-mi mai merge aprinderea electrica! Aveti idee care ar fi problema?
Produsul il am de 5 ani de zile si as dori o informatie unde as putea repara aceasta problema in Pitesti.

Aurel Croitoru spunea...

Am un prieten care si-a luat pachet complet de incorporabila Hansa, a dat vreo 1500 de lei pe ele, le-a prins la promotie si spune ca e multumit de ele. Eu am avut Whirlpool unde am stat in chirie si nu prea m-au dat pe spate...Imi puteti recomanda ceva mai bun de la Hansa, care sa coste in jurul a 2500 de lei, toate cele trei piese?

Unknown spunea...

vreau sa cumpar o masina de spalat vase Hansa . ce parere aveti

Admin spunea...

Nu au o experienta foarte mare in cazul acestei categorii de produs.

Unknown spunea...

Buna seara
Am si eu o plita Hansa care este noua, porneste merge 5 minute si se inchide .
Dupa asta nu o mai pot porni ramane in modul blocat o vreme buna , mai apoi dupa nenumarate incercari reusesc sa o deblochez din nou si face aceeasi figura.
Are cumva un mod de deblcare altfel decat la altele sau am eu o problema la ea.

Admin spunea...

Depinde daca este electrica sau pe gaz. Daca este pe gaz aveti o problema la supapa de siguranta, la termocuplu. In interiorul supapei de siguranta, care este o teava foarte subtire in zona arzatorului, langa aprindere, exista un gaz nobil care se dilata atunci cand exista flacara. Daca acest gaz nu mai exista din pricina vreunui por, puteti intampina astfel de probleme. Este nevoie de service.

Daca este electrica, consultati manualul. Sigur are timmer.

Larissa Sandu spunea...

Care este cel mai ieftin pachet de electrocasnice Hansa, care sa contina cuptor incorporabil Hansa, plita incorporabila pe gaz Hansa si hota telescopica incorporabila Hansa?

Unknown spunea...

Buna seara .De ceva timp cuptorul meu a inceput sa arda tot ceea ce gatesc si nu inteleg motivul. Il am de 5 ani si pana acum a functionat impecabil. Model Hansa electric . Un sfat va rog.
Multumesc.

Anonim spunea...

buna ziua , detin de 2 ani si 9 luni un cuptor încorporabil
BOEI68162 Scandium. De un timp incoace a inceput sa arda mancarea. Temperatura o dau pe minim, de o singura linie ca sa pot face mancarea. Prajituri nu mai pot coace pentru ca le arde si nu se fac ianauntru . Oare sa fie termostatul de vian ? cum se schimba si unde gasesc ?

Admin - piese de schimb electrocasnice incorporabile Hansa spunea...

@Anonim - aveti probleme la senzorul de temperatura sau la termostat. Gasiti piese de schimb la orice service autorizat Hansa.

Unknown spunea...

Buna ziua, Am cuptor electric Hansa de 2 ani.Nu mai functioneaza butonul de pornire de la touchscreen.Se aprind ledurile, setez program si temperatura , dar butonul Meniu nu functioneaza.

Natalia spunea...

Buna ziua. An achiziționat acum 5 zile o plita și un cuptor hansa. Cuptorul este perfect funcțional dar la plita nu funcționează corespunzător butonul de la ochiul mic. Se aprinde dar în momentul în care dau drumul butonului flacără se stinge. Ce pot face?

Anonim spunea...

Buna seara, cine asigura service-ul pe Galati? Multumesc

Lucian spunea...

Buna ziua,
Am cumpărat de o săptămâna un aragaz electric Hansa FCCX 68235 și după câteva folosiri sa pătat pe interior plita vitroceramica in dreptul arzatorului.
Este normal sa se întâmple asta ??
Cum pot șterge plita pe interior ?
Are un aspect foarte urat .
Mulțumesc anticipat

Admin spunea...

@ LUcian - Va recomand sa contactati service-ul

Anonim spunea...

Buna ziua,

Am un cuptor electric Hansa pus in functie de vreo 6 luni care este inca in garantie, la care s-a rupt garnitura de la usa. Problema e ca incerc de vreo saptamana sa sun la Bucuresti si la Cluj la service si nu raspunde nimeni sau unele numere nu sunt alocate.
S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema ?

Va multumesc!
Anca

Anonim spunea...

Bună ziua.
Produse bune, folosim din 2010 plită de sticlă, cuptor și hotă Hansa. Abia după 8 ani am întâmpinat probleme la plită: s-au blocat două butoane. E inevitabil să nu scurgă lichide înăuntru lângă butoane dacă gătești intenziv... Dar am observat că la modelele mai noi inelul procector e mai înalt.
Puteți să-mi spuneți unde are Hansa service autorizat în județul Mureș?
Mulțumesc

Elisabeta spunea...

Am achizitonat un aragaz HANSA FCGW51109 de la magazinul Flanco din orasul meu Resita. El s-a dovedit un aragaz bun din punct de vedere functional dar asa cum spunea certificatul de garantie pentru 24 de luni. Peste 2 ani de la achizitionare, fiind cu o suprafata emailata vopseaua a inceput sa se crape si sa se dezlipeasca. Acum am in bucatarie o mizerie de aragaz care functioneaza dar este extrem de inestetic. Tot de 4 ani sta in spatele casei afara vechiul aragaz pe care nu am avut unde sa il depozitez asteptand pe cineva care aduna fier vechi si va asigur ca suprafata lui maro este exact ca atunci cand era nou.Fabricat la noi in tara cu 14 ani in urma. Trageti singuri concluzia.

Ela spunea...

Buna ziua!
Mi-am procurat un aragaz hansa si mi-ar fi de ajutor uneke instructiuni de folosire al cuptorului asa mai,, babeste" .
Nu am mai folosit niciodata un cuptor ekectric!
Multumesc si astept raspuns

tic spunea...

buna ziua. am un cuptor incorcporabil hansa la care de cateva zile nu ii mai porneste ventilatorul. mancarea se face normal, nu se arde dar ventilatorul nu mai vrea sa porneasca pe niciunul din programe. ce credeti ca ar putea fi?

Mihaela spunea...

Bună ziua! Ce părere aveti despre cuptorul incorporabil rustic Hansa BOEA 695559 și plita pe gaz incorporabila rustică Hansa BHG 63100020. Vă mulțumesc!

Unknown spunea...

Buna ziua. Am cumpărat o plita hansa și un cuptor hansa in urma cu 5 ani jumătate. Foarte mulțumită de cum funcționează și de cum arata chiar și acum, însă de vreo lună am o problema, setez temperatura la cat am nevoie, dar mi se ard prăjiturile. Am cumpărat un termometru special de cuptor și am constatat că temperatura este cu 100 de grade mai mare. Știți cumva cum pot rezolva problema?

Anonim spunea...

Am o plita pe gaz HANSA model 6311 2025 cumparata de la Lanco de cativa ani care a functionat perfect pana acum 20 de zile !!!
De atunci nu se mai aprinde nici un ochi apasând butoanele si nu se mai aude nici zgomotul producerii de scântei !!!
Cineva mi-a spus ca s-a defectat sistemul de aprindere care da scăntei !!!
Ce este de facut ??
De unde pot cumpara sistemul de aprindere pt plita de mai sus si cam cat costa ??
In speranta unui raspuns ajutator va multumesc anticipat si va doresc o zi buna !!!

Nina spunea...

Buna ziua!Este normal sa se audă un zgomot la cuptorul electric Hansa, în timpul funcționării??Multumesc!




Anonim spunea...

De ce se incinge hota hansa chiar dacă nu functioneaza

Anonim spunea...

Sigur printre cel mai rău posibil inox dar și cel mai prost aragaz cu piese de schimb la preț f mare dacă iese din garanție!Nu recomand Hansa