25 feb. 2015

Masina de spalat rufe slim: avantaje si dezavantaje

De ce ti-ai cumpara o masina de spalat rufe slim? Singurul motiv ar fi cel legat de spatiu, mai exact de adancimea ocupata de masina de spalat. O masina de rufe standard, cu incarcare frontala are intre 55 si 60 de cm adancime iar una slim are intre 33 si 45 de cm, ce-i drept majoritatea fiind intre 40 si 45 de cm, ultraslim-ul fiind de fapt un singur model pe piata si anume Indesit IWUD 4105.

In ceea ce privesc dezavantajele acestea sunt mai numeroase. In primul rand, o masina slim la acelasi caracteristici, acelasi producator este mai scumpa deorece este slim. In al doilea rand intr-o masina de spalat slim nu veti putea spala niciodata, perne, pilote, paturi, obiecte in general voluminoase, decat grele. 

Pentru cei care sunt interesati de o masina de spalat rufe slim pe care doresc sa o incorporeze intr-un mobilier de bucatarie, aceasta se poate incorpora, doar daca nu ii puneti usa in fata. In situatia in care doriti sa-i puneti una in fata, astfel incat ea sa nu se mai vada, va puteti lua adio de la alimentarea cu detergent, sertarul fiind in 90 % din cazuri mult mai scurt si din pricina blatului, nu se va putea alimenta, singura solutie fiind "pernutele" de detergent care se arunca direct in cuva.

3 comments:

Corina P spunea...

Eu am schimbat mai multe masini de spalat, unele slim, inguste, altele de capacitati mari, chiar si de 10 kg, asa ca pot spune din experienta. Daca nu ai nevoie de o masina de spalat ingusta, din cauza spatiului, de exemplu, nu-ti lua, pentru ca in general sunt destul de instabile.

baniciu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
baniciu spunea...

sALUTARE/ Eu unul inteleg si altceva in diferanta asta de la slim la normal.
IN cazul in care au aceeasi capacitate difera cred marimea/ ADANCIMEA cuvei de inox.
Asadar cu cat e cuva mai adanca, cu atat e balansul mai mare si rulmentii se uzeaza mult mai usor.
De ce nu vorbeste nimeni despre asta? doar despre cm?