8 feb. 2015

IP Scoring: Whirlpool AKM528NA

Plita incorporabila Whirlpool AKM528NA face parte din setul de electrocasnice incorporabile cu design rustic pe culoare negru antracit, produs de producatorul american de electrocasnice. Din punct de vedere al raportului calitate pret, Whirlpool AKM528NA este o optiune foarte buna, datorita caracteristicilor pe care le vom detalia mai jos si a pretului sub media pietei pe acest segment de incorporabile, motiv pentru care la acest criteriu primeste maximum de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.


4 puncte pentru calitatea materialelor din care este realizata plita, emailul folosit fiind de calitate buna. Singurul minus al acestei plite este dat de faptul ca arzatoarele sunt cromate si nu isi va pastra nuanta dupa anumite utilizari sau curatari.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Prin urmare arzatoarele se vor matui neuniform dupa un numar de utilizari. Tot 4 puncte si pentru calitatea gratarelor din fonta, desi o cantitate mai mare de carbon in aliaj ar fi fost de preferat,

Va recomandam totodata articolul in care sunt prezentate seturile complete de electrocasnice rustice negre, Design rustic negru.

3 puncte pentru design, insa la acest criteriu se poate interpreta si cate 4 puncte pentru fiabilitate, avand in vedere ca plitele incorporabile se defecteaza foarte greu si acelasi punctaj pentru produsele complementare, Whirlpool oferind un pachet complet de plita cuptor hota pe acelasi design rustic si aceeasi culoare.


Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Asadar plita incorporabila cu design rustic Whirlpool AKM528NA totalizeaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus.Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".