9 feb. 2015

IP Scoring: Hotpoint Luce FK63CX

Cuptorul electric multfunctional Hotpoint FK63CX sau unul din cele mai ieftine cuptoare "bune" de pe piata noastra, face parte din gama Luce a producatorului italian si poate fi o optiune pentru cei interesati de un cuptor electric care sa gateasca bine, cu un numar de functii restranse, oarecum basic. Din punct de vedere al raportului calitate pret Hotpoint Luce FK63CX primete 4 dintr-un maxim de 5 puncte avand in vedere pe langa pret si caracteristicile pe care le vom enumera mai jos.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.



Doua puncte pentru optiunile de utilizare, acest model avand un numar mic de functii plusul la acest criteriu fiind dat de timmer-ul electronic, care fata de unul mecanic opreste cuptorul, nu semnalizeaza doar sonor finalizarea programarii.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Tot doua puncte si pentru curatare, acest model neavand niciun sistem de autocuratare, insa emailul din interior este relativ usor de curatat. 3 puncte pentru design-un simplist, cu un minus la butoane, care nu sunt push-in.

Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.

La capitolul fiabilitate, Hotpoint Luce FK63CX primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte, punctaj maxim pe care-l primeste la criteriul produse complementare, Hotpoint avand o gama foarte diversificata de plite si hote, majoritatea fiind caracterizate de performante ridicate la preturi bune spre foarte bune. Recomandarea noastra este ca acest cuptor sa fie completat de plita incorporabila Hotpoint Luce PK640RGH  si hota decorativa cheminee Hotpoint HHE 60 F IX


Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Asadar cuptorul electric multifunctional Hotpoint Luce FK63CX totalizeaza 20 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus. Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.