9 feb. 2015

IP Scoring: Hotpoint HHE 60 F IX

Probabil una din cele mai bune hote decorative din punct de vedere al raportului calitate pret, Hotpoint HHE 60 F IX are totodata si "muschi" si zgomot redus(66dbA) si un pret extraordinar, motiv pentru care la criteriul raport calitate pret primeste maximum de 5 puncte. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


4 puncte pentru puterea de absortie, cei 620m3 fiind mai mult decat suficient atat pentru o bucatarie generoasa cat si pentru un open space.Acelasi punctaj si pentru design, chiar daca pentru unii acesta poate aparea usor prea robust, insa asociat unei plite si unui cuptor potrivit, aceasta hota poate completa cu succes un pachet elegant, ieftin si performant.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

3 puncte pentru calitatea filtrelor, acestea fiind din aluminiu, insa fara nicio protectie, ceea ce inseamna ca planeitatea acestora va avea de suferit, o data cu spalarile necesare. 

Maximum de 5 puncte pentru fiabilitate, hotele Hotpoint fiind recunoscute pentru acest aspect si acelasi punctaj pentru produse complementare, producatorul italian de electrocasnice avand o gama extrem de diversificata de plite si cuptoare alaturi de care Hotpoint HHE 60 F IX se poate asocia perfect.


Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.

Astfel hota incorporabila decorativa cheminee  Hotpoint HHE 60 F IX totalizeaza 26 dintr-un maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune hote cu pret mediu de pe piata din tara noastra. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota. 

2 comments:

recomandare hota puternica spunea...

ne recomandati si un model de 90 cm cu putere mai mare de 800 de metri cubi? Ar si suficienti pentru un open space de 50 de metri patrati?

Anghel spunea...

Putere de absortie mare, pret bun, o hota foarte ok