17 ian. 2015

IP Scoring: Electrolux EOA2400AOK

Cuptorul incorporabil Electrolux EOA2400AOK reprezinta solutia pentru utilizatorii care isi doresc electrocasnice pe culoarea neagra de la producatorul suedez. Recomandarea noastra sa optati pentru un cuptor pe culoarea neagra, mai ales daca plita este electrica sau inductie pe culoarea neagra. In ceea ce priveste raportul calitate pret Electrolux EOA2400AOK primeste 3 puncte, daca este sa comparam pretul cu caracterisiticile tehnice si calitatea produsului, despre care vom detalia mai jos.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.
In ceea ce privesc optiunile de utilizare cele 7 functii sunt suficiente pentru a realiza mare parte din retetele posibile insa nu putem vorbi de un numar extraordinar de functii si nici de retete presetate, asa ca la acest criteriu Electrolux EOA2400AOK mai acumuleaza 3 puncte.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Tot 3 puncte pentru eficienta autocuratarii, cuptorul incorporabil Electrolux EOA2400AOK fiind prevazut cu autocuratare catalitica, ce presupune existenta unor pereti porosi care se monteaza peste peretii interiori, care insa atentie trebuiesc inlocuiti in medie la 3-4 ani, deci utilizatorul va avea costuri de mentenanta si cate 4 puncte pentru design-ul modern cu butoabe retractabile si timmer electronic si pentru fiabilitate, Electrolux fiind recunoscut pentru calitatea produselor sale. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Electrolux.

Doar 3 puncte pentru produsele complementare, fiind destul de dificil sa optati pentru o hota incorporabila Electrolux pe culoarea neagra, producatorul suedez avand o gama relativ restransa. Nu acelasi lucru putem spune in ceea ce privesc plitele.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.



Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Asadar, cuptorul electric multifunctional Electrolux EOA2400AOK totalizeaza 20 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor de mai sus. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil".