20 ian. 2015

IP Scoring: Electrolux EGT7353YOK

Electrolux EGT7353YOK face parte din gama premium pe care producatorul suedez o pune la dispozitia clientilor din tara noastra, gama de electrocasnice pe care Electrolux mizeaza in general in tara noastra fiind similara cu restul Europei. Revenind la plita incorporabila pe gaz Electrolux EGT7353YOK aceasta primeste 4 puncte la raportul calitate pret, avand in vedere plus-ul in ceea ce inseamna linia de design, calitatea materialelor folosite si pretul accesibil pentru o plita pe sticla avand latimea de 70 de cm. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.


Recomandam plita pe 70 de cm intrucat aceasta nu ocupa cu mult mai mult spatiu decat una sa zicem standard de 60 cm, avantajul fiind la modul de configurare si organizare a arzatoarelor si de avantajul oferit de pozitionarea centrala a arzatorului cu puterea calorica cea mai mare cu atat mai mult cu cat acesta este si WOK. 4 puncte pentru calitatea sticlei, aceasta fiind greu amprentabila si acelasi punctaj pentru calitatea gratarelor din fonta, a mai ales a compozitiei sale raportate la procentul de carbon folosit. Vezi mai multe detalii in articolul "Criterii alegere plita incorporabila"
In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Maximum de 5 puncte pentru design, cel mai mare plus al acestei plite, plus ce poate fi un criteriu important in achizitionare, mai ales daca utilizatorul are o bucatarie open space, ce are nevoie de un plus de estetica si personalitate in raport cu living-ul.

Cate 4 puncte pentru fiabilitate, Electrolux fiind una din putinele brand-uri in care acest criteriu este un must atunci cand un produs intra pe linia de productie si acelasi punctaj pentru gama de produse complementare, cu un usor minus in ceea ce privesc alternativele la hote.


Asadar, plita incorporabila pe 70 cm, Electrolux EGT7353YOK totalizeaza 25 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor noastre si reprezinta o optiune interesanta pentru cei care doresc o bucatarie moderna premium. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul "Criterii alegere plita incorporabila".

2 comments:

Parere despre plita incorporabila alba Electrolux spunea...

Electrolux are in gama si o plita pe 70 de cm pe culoarea alba?

Admin spunea...

Nu, momentan nu exista in gama o plita pe 70 cm alba de la ELectrolux