17 ian. 2015

IP Scoring: Electrolux EFC 640R

Hota incorporabila decorativa Electrolux EFC 640R face parte din setul de electrocasnice rustice propus de producatorul suedez pentru piata din tara noastra, set care reprezinta probabil cel mai bun raport calitate pret, pentru un pachet middle spre high end de electrocasnice rustice. Din punct de vedere al raportului calitate pret, strict in ceea ce priveste hota Electrolux EFC 640R primeste 3 din maximum de 5 puncte, avand in vedere pretul usor peste media pietei si a variantelor propuse de concurentii directi ai Electrolux, pe acelasi segment de piata. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

4 puncte puncte la criteriul putere absorite, cei 400 de m3 pe motor cu turbina fiind suficienti chiar si pentru o bucatarie open space, dar de dimensiuni relativ medii. Maximum de 5 puncte in ceea ce priveste design-ul, punctul forte al acestei hote si al pachetului rustic din care face parte si tot 5 puncte pentru nivelul foarte redus de zgomot, pe ultima treapta 65dB(A).

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

In ceea ce privesc filtrele, acestea sunt metalice si lavabile, neavand nicio protectie suplimentara, motiv pentru care la acest criteriu hota Electrolux EFC 640R primeste 3 puncte si 4 puncte la criteriul produse complementare, avand in vedere ca Electrolux pune la dispozitia clientului, un pachet complet plita cuptor hota. Produsele complementare care completeaza pachetul rustic sunt plita incorporabila rustica Electrolux EGG6343NOR si cuptorul incorporabil rustic Electrolux EOB3400BOR (vezi in stanga).  Plita incorporabila are gratare din fonta si ochi WOK- dublu arzator iar cuptorul este multifunctional si are tavile pe glisiere. Mai multe detalii gasiti in prezentarea produselor, dand click mai sus pe codul acestora. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.


Asadar, hota incorporabila rustica Electrolux EFC640R totalizeaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus si face parte din probabil cel mai bun set de electrocasnice rustice, raportat la pret din tara noastra. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.

1 comments:

plita rustica Electrolux spunea...

plita rustica Electrolux are gratare din fonta?