22 ian. 2015

Bosch SMV88TX03E-varful de gama la masinile de spalat vase

Cu siguranta un reper atunci cand vorbim de performanta la masini de spalat vase,  Bosch SMV88TX03E face parte din gama de masini de spalat vase total incorporabile a producatorului german. Faptul ca acest model se asambleaza chiar in fabrica din Germania, ne poate spune multe atunci cand ne raportam la calitate.

Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.

Cele 8 programe presetate reprezinta solutii de spalare a vaselor si tacamurilor, atat independent cat si mixt si ofera utilizatorului o autonomie maxima de programare si utilizare. Nu mai este nevoie sa folositi program separat pentru tacamuri, pentru vase si pentru vesela si pahare, acestea pot fi spalate in acelasi program.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Pe langa folosirea zeolit-ului, ca tehnologie inovativa in etapa de uscare, la masinile de spalat vase - vezi articol Inovatii BOSCH Zeolith Drying System , masina de spalat vase  Bosch SMV88TX03E vine cu un alt gadget privind modul in care utilizatorul este informat asupra etapei de spalare pe care o are masina de spalat si timpul ramas, aceasta proiectand pe pardoseala aceste informatii.

Mai adaugam ca si mare plus raftul separat pentru tacamuri, care poate fi adaptat si pentru alte tipuri de ustensile folosite in bucatarie, acest raft garantand o spalare mult mai eficienta, decat in clasicul cos pentru tacamuri, pe care il gasiti la mare parte din masinile de spalat vase de pe piata.

In concluzie, masina de spalat vase total incorporabila Bosch SMV88TX03E este destinata celor mai pretentiosi dintre utilizatori pentru care calitatea si eficienta spalarii sunt criterii care primeaza pretului, care este pe masura unei masini de spalat vase premium, dar care este si fustificat de calitate.

1 comments:

Cel mai bun pret masina de spalat vase Bosch spunea...

Cam care este pretul la aceasta masina de spalat vase Bosch?