25 oct. 2014

Bosch Tassimo - Perfect pentru "ne"bautorii de cafea

Din gama diverse, Bosch Tassimo, alternativa oferita de producatorul german la Krups  Dolce Gusto,  este un produs semnificativ mai bun, avand in vedere gama mult mai diversificata de bauturi. Aceste aparate sunt recomandate "ne"bautorilor de cafea, cei care doresc sa aiba in locuinta un aparat care sa prepare mai mult ceva ce seamana cu cafeaua sau espresso la gust. 
In niciun caz, un bautor avizat de cafea nu va aprecia gustul, aroma, taria a unor astfel de bauturi, insa pentru un nespecialist sunt in regula si in general pe cel din urma il incanta diversitatea de combinatii a capsulelor, mai mult decat calitatea gustului. Nu vorbim in niciun caz de o crema a cafelei, ca la un espresso, cu atat mai mult de grosimea stratului de crema si culoarea uniforma a acesteia, criterii de baza la un espresso adevarat.

De retinut totusi ca, desi aparatul are un pret foarte mic, costul capsulelor este destul de ridicat si este bine sa faceti un calcul privind consumul estimat, inainte de a opta pentru un astfel de produs. Un espressor cu pompa la 15 bari, fara rasnita are un pret asemanator insa face o cafea espresso relativ buna. 

24 oct. 2014

IP Scoring: Electrolux EGG6343NOX

Electrolux EGG6343NOX reprezinta o alegere foarte buna din punct de vedere al raportului calitate pret, plita avand arzator WOK, gratare din fonta care sunt foarte stabile si toate acestea la un pret relativ mic, motiv pentru care obtine maximum de 5 puncte la acest capitol. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

In ceea ce priveste calitatea materialelor,  Electrolux EGG6343NOX primeste 4 puncte pentru calitatea inoxului si 4 puncte pentru calitatea gratarelor, un usor minus la cele din urma din pricina zonei gratarului unde se afla ochiul WOK, orice tigaie WOK sau tuci avand nevoie de un accesoriu pentru a putea fi folosita, accesoriu ce nu este inclus in pachetul plitei. Acesta este totusi relativ mic si se poate cumpara oricum ulterior din comert. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Doua puncte pentru design, avand in vedere ca este destul de grosier finisata, aducand mai degraba spre robustete decat spre ergonomie. Fiabilitate ridicata, avand in vedere renumele si pretul pe calitate pe care producatorul suedez il pune, deci 4 puncte dintr-un maxim de 5 si tot acelasi numar de puncte privind produsele complementare, Electrolux avand o gama diversificata de cuptoare si hote incorporabile, de asemenea puteti gasi si cuptor cu microunde incorporabil din aceeasi gama astfel incat electrocasnicele sa se potriveasca perfect.





Astfel  Electrolux EGG6343NOX totalizeaza 23 de puncte dintr-un maxim de 30, candidand in topul plitelor incorporabile pe gaz. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

IP Scoring: Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL

Plita incorporabila Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL exceleaza in ceea ce priveste calitatea inoxului folosit la fabricatia acestei plitei, pentru rezistenta la uzura mecanica si zgarieturi. Chiar daca pretul este putin peste media costului unei plite incorporabile, putem spune ca este un raport relativ bun calitate pret, motiv pentru care Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte la acest criteriu. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

5 puncte pentru calitatea materialelor folosit si 4 puncte pentru calitatea gratarelor, avand in vedere cantitatea relativ mare de carbon din compozitia acestora cat si modul de organizare si stabilitate.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Pentru design Whirlpool GMA 6422 IXL primeste 3 puncte avand in vedere ca face parte dintr-o gama destul de exclusivista, care obliga oarecum utilizatorul sa aleaga produse complementare din aceeasi gama, care este premium. Din aceste considerente la produse complementare, respectiv, cuptor, hota si optional cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool iXelium Estetica Ambient GMA 6422 IXL mai obtine 3 puncte.


Avand in vedere ca vorbim de electrocasnicele Whirlpool, la capitolul fiabilitate GMA6422IXL mai aduna 3 puncte, totalizand astfel 22 de puncte. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gazPentru cei care doresc o plita si mai buna, recomandarea mea este modelul pe 70 de cm latime, cu arzatorul WOK pozitionat central, Whirlpool GMF7522IXL.Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

IP Scoring: Hansa BHGI63112025

Plita incorporabila  Hansa BHGI63112025, fabricata in Polonia este una din cele mai bune alegeri, pentru un client dispus sa plateasca pentru o plita pana in 600 de lei. In functie de promotii, in comert acest model se poate gasi si la 500 de lei. Pentru o plita incorporabila cu gratare din fonta si arzator WOK, plita incorporabila Hansa BHGI63112025 este un raport foarte bun calitate pret si obtine 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.
In ceea ce priveste calitatea inoxului si rezistenta sa la uzura mecanica,  Hansa BHGI63112025 primeste 3 puncte si pentru gratarele din fonta inca 3 puncte. Legat de design, producatorul polonez nu exceleaza la acest capitol, de aceea primeste 2 puncte iar pentru fiabilitate, 3 puncte, avand in vedere ca este un brand cu o buna reputatie in ceea ce priveste calitatea.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Produsele complementare sunt in numar mare, motiv pentru care  Hansa BHGI63112025 primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte.


Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Astfel plita incorporabila cu gratare din fonta si  arzator WOK,  Hansa BHGI63112025 totalizeaza 19 puncte. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul "Criterii alegere plita incorporabila".

19 oct. 2014

Philips Silent Star FC9302, un randament exceptional

Inca o dovada ca o putere nominala, consumata mare nu inseamna neaparat si o putere mare de absortie, o reprezinta aspiratorul Philips Silent Star FC9302. Departe de un consum mare, acest model, cu o putere nominala instalata de doar 1250W are o putere mare spre foarte mare de absortie, 400W. Din acest motiv este evident ca are un randament foarte bun si toate acestea la un zgomot foarte mic.


Din acest motiv, Philips Silent Star FC9302 este recomandat si pentru cei care folosesc aspiratorul pentru a elimina, bineinteles cu ajutorul unor aparate specializate, fluidele nazale de la bebelusi, aspiratorul fiind foarte putin zgomotos, aproape insesizabil, respectiv 70dB(A) si totodata inclusiv trepte foarte joase de putere pentru a permite acest lucru.

Astfel Philips Silent Star FC9302 reprezinta o optiune foarte buna pentru cei care doresc un aspirator eficient, puternic si in acelasi timp cu un consum mic de energie si foarte silentios. Desi face parte din gama de aspiratoare Philips 2013, acesta este la standarde inalte de performanta si poate ramane pe piata inca cel putin doi ani fara nicio problema, avantajul clientului fiind acela ca in acest moment produsul este semnificativ mai ieftin fata de momentul listarii in piata din tara noastra.

17 oct. 2014

IP Scoring: Whirlpool AKP 275 NB

Cuptor electric multifunctional negru?...cu siguranta  Whirlpool AKP 275 NB este o optiune pentru o astfel de solicitare. Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret. Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.
Un raport calitate pret foarte bun avand in vedere faptul ca are un numar relativ mare si suficient de functii, autocuratare catalitica, tavi pe suporti telescopici, timmer electronic, pret relativ mic. Astfel pentru raportul calitate pret cuptorul incorporabil negru Whirlpool AKP 275 NB primeste 4 dintr-un maim de 5 puncte.

Legat de optiunile de utilizare, cele 8 functii ale cuptorului permite utilizatorului sa o gama diversificata de moduri de preparare practic se poate prepara orice reteta specifica acestui tip de preparare singurul dezavantaj fiind lipsa unor retete presetate, care ar ridica destul de mult pretul cuptorului. Astfel pentru acest criteriu, cuptorul Whirlpool AKP 275 NB primeste 3 puncte

Tot 3 puncte pentru eficienta in autocuratare, avand in vedere sistemul de curatare catalitic, nu neaparat cel mai eficient de pe piata.

4 puncte pentru design, mai ales daca avem in vedere ca producatorul american ofera o gama completa de electrocasnice pe culoarea neagra, produse complementare fiind plita incorporabila Whirlpool AKT 424 , hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR749NB, cat si un cuptor cu microunde incorporabil, Whirlpool AMW494NB. Astfel pentru produse incorporabile,  Whirlpool AKP 275 NB  primeste 4 puncte.

Tendinta de a evita inoxul in bucatarie, in paralel cu nevoia si plusul  estetic pecare trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determina o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra sau alba, culori care se potrivesc cu orice gama cromatica aleasa de utilizator.


Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


3 puncte pentru fiabilitate si astfel Whirlpool AKP 275 NB totalizeaza 21 de puncte. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

Hota telescopica neagra Whirlpool AKR749NB, evitarea inoxului in bucatarie

Tendinta din ce in ce mai mare de a elimina inoxul din bucatarie, tendinta influientata inclusiv de cresterea preferintei pentru bucataria open space a determinat  producatorii de electrocasnice sa vina cu solutii in acest sens. Astfel nu a fost uitata nici hota incorporabila telescopica, desi este foarte putin vizibila, avand in vedere tipologia de montaj. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.



 Astfel producatorul american de electrocasnice propune pentru utilizatorii care doresc un set de electrocasnice negru, la capitolul hota telescopica, modelul Whirlpool AKR 749NB, o hota cu putere relativ mare, 371 metri cubi si cu filtre de aluminiu, lavabile, care nu necesita inlocuire.


Exista acelasi model de hota si pentru solutii de electrocasnice pe culoarea alba, solutie destul de rar intalnita pentru o hota incorporabila telescopica. Modelul pe alb este Whirlpool AKR749WH, iar pentru conservatori, varianta pe inox Whirlpool AKR749IX.

Aceste hote incorporabile telescopice se pot adapta si pentru recircularea aerului, fara evacuare in exterior, insa ii trebuiesc atasate filtre de carbon-acestea sunt filtre de miros, care pot fi universale si trebuiesc decupate sau dedicate, care se monteaza pe motor, cele din urma gasindu-se destul de rar, in general in service-urile autorizate Whirlpool.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

12 oct. 2014

Frigider incorporabil cu volum mare...mit sau realitate

Cu certitudine motivul cel mai des intalnit pentru care utilizatorii evita un frigider sau combina frigorifica incorporabila este acela pricinuit de un volum mic. Desi este evident ca un frigider incorporabil se preteaza mult mai bine intr-o bucatarie built-in, in care simplitatea si eleganta produselor incorporabile ofera acestei zone a locuintei o anumita competenta distinctiva, spatiul mic oferit in general de o combina frigorifica incorporabila determina utilizatorul sa opteze pentru un produs independent, neincorporat. 


 Producatorul suedez de electrocasnice, Electrolux a venit cu solutia: un frigider incorporabil fara compartiment de congelator, cu un volum extrem de generos, 320 de litri si un congelator independent, care sa fie montat separat, sub blat si acesta total incorporabil, astfel incat totul sa fie "mascat" de mobila. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.


Astfel frigiderul incorporabil Electrolux ERN3211AOW satisface nevoile unor utilizatori numerosi, care au nevoie de un volum mare la frigider iar congelatorul incorporabil Electrolux EUN1101AOW completeaza nevoia unui congelator in orice locuinta, acesta avand o capacitate de 94 de litri, volum asemanator cu cel al congelatorului unei combine frigorifice independente.


Sistemul de dezghetare la combina frigorifica incorporabila Electrolux ERN3211AOW este unul static, adica dezghetare automata, nu este nevoie de oprirea produsului si decongelare.
La congelatorul incorporabil Electrolux EUN1101AOW este necesara decongelarea o data la 6 luni, cand acesta trebuie scos din priza si curatat. Oricum, inclusiv pentru sistemele NO Frost este recomandata oprirea o data la 6 luni din motive de igiena.

Astfel cele doua produse incorporabile se completeaza reciproc si ofera o solutie unica si eficienta de rezolvare a unei situatii in care utilizatorul doreste ergonomia si eleganta unui frigider sau combine incorporabile dar si un volum generos de racire, in special la compartimentul frigider. 


In partea stanga puteti gasi schitele de incorporare, cu precizarea ca deschiderea usilor pentru ambele produse se poate schimba de pe o parte pe alta, in functie de necesitatile utilizatorului.


11 oct. 2014

Cuptorul cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB

Cuptorul cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB face parte din gama de electrocasnice a producatorului american, destinat celor potentialilor utilizatori care doresc electrocasnice pe culoarea neagra. Din ce in ce mai in trend, aceasta culoare devine din ce in ce mai ceruta pe piata, inox-ul incepand sa devina evitat, mai ales in bucatariile cu design modern, ultra hi-tech. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Volumul este ce-i drept relativ mic pentru un cuptor incorporabil cu microunde,22 de l. existand model si de 36 de l, dar suficient de mare comparativ cu un model standard, neincorporat.

Nu are grill, dar oricum aceasta functie este mult mai eficienta la cuptorul electric multifunctional si este putin probabil ca un utilizator care are in casa un cuptor cu microunde incorporabil sa nu aiba si un cuptor electric multifunctional. Probabil de la aceasta premisa a pornit si producatorul, o premisa practica, determinand astfel si un cost mai redus al produsului.

Timmer-ul electronic se incadreaza perfect intr-o gama de electrocasnice moderne si este un produs la un pret accesibil;in magazinele de specilitate se poate achizitiona in jurul a 1100 de lei.


Plita incorporabila Whirlpool AKT 424 NB, eleganta, calitate, pret accesibil

Pentru cei interesati de o plita cu alimentare gaz, pe sticla neagra, plita incorporabila Whirlpool AKT 424 NB devine o solutie optima, avand in vedere raportul calitate pret, precum si gama diversificata de cuptoare, inclusiv pe negru, pe care producatorul american de electrocasnice o pune la dispozitie. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

In primul rand design modern, motivul cel mai des intalnit pentru potentialii utilizatori, precum si intrarea in tendinta de a elimina inoxul din bucatarie, un material desi foarte rezistent la uzura mecanica, foarte rece si mai putin integrabil, mai ales pentru cei cu bucatarii open space.

In al doilea rand calitate.Plita incorporabila Whirlpool AKT 424 NB se remarca prin calitatea materialelor din care este alcatuita plita, sticla foarte rezistenta la uzura mecanica, gratare din fonta, care foarte important, sunt foarte bine fixate pe plita, supapa de siguranta pentru a impiedica eliminarea GN, atunci cand s-a stins flacara si aprindere electrica pe buton sunt caracteristici suficiente pentru a alege un astfel de model.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

In ultimul rand pretul, destul de accesibil pentru o astfel de plita. Se poate gasi in magazinele de specialitate in jurul a 900-950 de lei. Astfel plita incorporabila Whirlpool AKT 424 NB este o recomandare bazata pe un raport foarte bun calitate pret pentru cei ce isi doresc o plita pe sticla neagra,

6 oct. 2014

IP Scoring: AEG L88689FL2

 WOW-primul cuvant care imi vine in minte atunci cand vorbim de masina de spalat rufe cu motor inverter  AEG L88689FL2. Chiar daca pe piata o poti cumpara incepand de la 2700 de lei, masina aceasta chiar isi merita banii. Un sir lung de +-uri la consum, adica Clasa energetica A+++++, fiabilitate garantata de brand-ul german, 1600 de rotatii pe minut-viteza de centrifugare si o incarcare variabila de pana la 8 kg si nu in ultimul rand motorul inverter o face sa obtina 4 din maximum de 5 puncte in ceea ce priveste raportul calitate pret. 

In ceea ce priveste optiunile de utilizare, la acest pret masina ofera bineinteles utilizatorului, pe langa programele de baza, program scurt, program spalare manuala, program haine colorate, program ultra white si ceea ce este deosebit, programul de refresh-ing al hainelor, ideal daca doriti sa calcati foarte usor rufele si in acelasi timp sa le igienizati foarte bine, mai ales pentru haine de bebelusi, dar nu numai. Pentru optiunile de utilizare, avand in vedere ca masina are o gama diversificata de programe, practic maximum ce poate oferi o masina de spalat, primeste 5 puncte.

In ceea ce priveste fiabilitatea,  maximum de 5 puncte, avand in vedere standardele foarte ridicate in ceea ce priveste calitatea, ce vin la pachet atunci cand iti iei un AEG, 4 puncte pentru capacitatea de incarcare si maximum de 5 puncte pentru eficienta de spalare si centrifugare, avand in vedere tratamentul special, patentat de protectie a tesaturii si numarul de 1600 de rotatii pe minut, la care este capabila sa stoarca acest model.

Costuri post vanzare relativ mici, avand in vedere ca foarte putine masini de spalat se intorc prin service, 4 puncte asadar pentru acest criteriu. 



Parafrazand, probabil cea mai buna masina de spalat, AEG L88689FL2 acumuleaza 27 de puncte din maximum de 30.

Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a unei masini de spalat rufe puteti citi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe




Cuptorul cu microunde incorporabil Gorenje BM5350X

O solutie din ce in ce mai intalnita in bucatarii, cuptorul cu microunde incorporabil devine din ce in ce mai intalnit, in ciuda pretului de 3 sau 4 ori mai mare decat in cazul unui cuptor cu microunde standard. Modelul  Gorenje BM5350X este un astfel de exemplu. Am ales acest model tocmai datorita faptului ca poate fi incadrat in orice bucatarie cu electrocasnice incorporabile din inox, care la un pret de 1000 de lei, are grill si afisaj electronic si totodata este un brand premium. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Acest model se preteaza insa mult mai bine cu gama de electrocasnice incorporabile de la Gorenje, cu finalul indicativului AX, dar poate fi alaturat si langa un cuptor incorporabil Samsung, Beko, Bosch, Siemens, care au un inox la nuanta asemanatoare.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

O alta caracterisitica merita mentionata, volumul foarte mare, 30 de litri si interiorul de inox, care este foarte usor de curatat.

Mai sus gasiti schita de incorporare a cuptorului cu microunde incorporabil Gorenje BM5350X.

5 oct. 2014

IP Scoring: Gorenje W8424

Una din cele mai bune masini raport calitate pret de pana in 1500-1600 de lei, masina de spalat rufe Gorenje W8424 este o optiune ideala pentru un utilizator interesat de o masina foarte fiabila, capacitate relativ mare de incarcare, 8 kg si care ca aiba o autonomie mare in ceea ce priveste programarea. Astfel pentru raportul calitate pret masina de spalat rufe a producatorului sloven primeste 5 puncte.

In ceea ce privesc optiunile de programare, masina are pe langa programele de baza, program scurt de 17 minute, program ultra white pentru rufe albe si foarte albe, program pentru haine negre si colorate, care intretin foarte bine tesatura astfel incat aceasta sa nu se decoloreze. Astfel pentru autonomia de programare primeste 4 din maximum de 5 puncte.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

3 puncte pentru eficienta la spalare si centrifugare avand in vedere ca are 1200 de rotatii pe minut din maximum de 1800 la care s-a ajuns pe masinile din varful de gama si 4 puncte pentru capacitatea de incarcare.

In ceea ce priveste fiabilitatea Gorenje este recunoscuta pentru acest aspect, masinile de spalat fiind foarte rezistenta in timp. Astfel masina de spalat rufe Gorenje W8424 mai obtine 5 puncte pentru fiabilitate si 4 puncte in ceea ce privesc costurile post vanzare.


Astfel masina de spalat rufe cu incarcare de 8kg si 1200 de rotatii pe miunt, Gorenje W8424 totalizeaza 25 de puncte. Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a unei masini de spalat rufe puteti citi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe 

3 oct. 2014

IP Scoring: AEG BE7314421M

Cu siguranta un cuptor de top, AEG BE7314421M este unul din cele mai bune cuptoare existente in acest moment pe piata din Europa la un pret rezonabil avand in vedere calitatile tehnice, fiabilitatea si optiunile de utilizare, Astfel AEG BE7314421M primeste maximum de 5 puncte in ceea ce priveste raportul calitate pret.
Optiunile de utilizare: retete presetate, incalzire rapida, senzori care va asigura o preparare fara cusur a alimentelor, proba de carne, cam tot ce poate avea un cuptor hi-tech in acest moment. Pentru aceste caracteristici, cuptorul incorporabil multifunctional AEG BE7314421M primeste 5 puncte.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

In ceea ce priveste autocuratarea, AEG BE7314421M nu are un sistem de autocuratare, insa producator german garanteaza faptul ca emailul interior este foarte usor de curatat si cu siguranta au dreptate. La acest criteriu cuptorul mai obtine 2 puncte.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Maximum de puncte, 5, in ceea ce priveste design-ul si fiabilitatea. Este recunoscuta calitatea materialelor folosite de producatorul german de electrocasnice si atentia la detaliu, atunci cand vine vorba de design. Comenzi pe touch control, poti accesa foarte usor meniul cu retete, care desi sunt numeroase, sunt foarte usor de utilizat, o caracteristica tipic germana.

Doar 3 puncte in ceea ce privesc produsele complementare, gama de plite si hote este destul de restransa si au un pret mai ridicat, raportat cu alti producatori, chiar daca este justificat de o calitate superioara.



Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Astfel cuptorul electric multifunctional AEG BE7314421M obtine 25 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor de mai sus. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

IP Scoring: Arctic AROIM24500BC

Cel mai bun cuptor incorporabil Arctic - Arctic AROIM24500BC

Pentru un cuptor de pana in o mie de lei, Arctic AROIM24500BC este o alegere buna, dat fiind numarul de programe, prezenta timmer-ului electronic si a autocuratarii catalitice. Astfel pentru raportul calitate pret Arctic AROIM24500BC primeste 4 din maximum de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat intreaga gama de produse electrocasnice si incorporabile Arctic, tinand cont de parerea utilizatorilor si a feedback ului primit din service, intreaga gama de produse electrocasnice Arctic in articolul Pareri despre Arctic.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


In ceea ce privesc optiunile de utilizare acest model de la producatorul roman de electrocasnice primeste 2 puncte, lipsa retetelor presetate si ghidajul telescopic pe o singura pozitie fiind principalele dezavantaje. In ceea ce priveste eficienta autocuratarii, Arctic AROIM24500BC primeste 3 puncte, acesta avand autocuratare catalitica pe 3 pereti, iar suportii pentru ghidajele telescopice se pot demonta pentru a facilita curatarea completa.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

3 punte pentru design, avand in vedere ca un cuptor negru, pe sticla poate fi foarte usor integrat intr-o bucatarie moderna. In ceea ce priveste fiabilitatea, Arctic nu prea are o expertiza bogata in ceea ce privesc cuptoarele electrice multifunctionale, mare parte de know how fiind preluata de la Beko, cei care au cumparat Arctic in urma cu 6 ani. Pentru acest aspect Arctic AROIM24500BC obtine 2 puncte. Legat de produsele complementare, gama este destul de diversificata pe plite si mai redusa pe hote, motiv pentru care obtine 3 puncte la acest criteriu.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Astfel cuptorul electri multifunctional Arctic AROIM24500BC totalizeaza 17 din maximum de 30 de puncte posibile. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

2 oct. 2014

Set electrocasnice mici Creative Collection de la Electrolux

Setul de electrocasnice mici de la Electrolux, din gama Creative Collection poate fi o optiune pentru cei interesati sa-si completeze o bucatarie moderna cu niste electrocasnice de foarte buna calitate si cu un design exceptional. Calitatea finisajului cat si bunul gust le recomanda.

Asttel cafetiera Electrolux Creative Collection EKF5300, are o putere de aproape 1100 de W ceea ce o face sa prepare foarte repede cafeaua, iar pe langa acest detaliu se adauga si selectorul de aroma, foarte rar intalnit la o cafetiera. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Prajitorul Electrolux Creative Collection EAT5300 are 1050W, prepara foarte repede si are si suport pentru chifle. Se incadreaza foarte bine intr-o bucatarie moderna, mai ales daca va intereseaza si celelalte doua piese,

Fierbatorul Electrolux Creative Collection EEWA5300 are 2400W, termostat si o capacitate de 1,5l si beneficiaza de oprire automata. Cam tot ce va puteti dori la un fierbator, iar inoxul din care sunt fabricate aceste produse este de foarte buna calitate si este foarte usor de intretinut.

Le puteti achizitiona la un pret de 600 de lei +/- 10%, depinzand de vanzator.



IP Scoring: Zanussi ZOB33701PR

Probabil cel mai elegant cuptor incorporabil rustic de pe piata, la un pret foarte accesibil pentru acest tip de cuptor, Zanussi ZOB33701PR este optiunea ideala pentru cei ce doresc sa echipeze o bucatarie rustica. Pentru raportul calitate pret acest cuptor primeste maximum de 5 puncte.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.




In ceea ce privesc optiunile de utilizare, in general la cuptoarele rustice, nu te poti astepta la mai mult decat strictul necesar in ceea ce priveste programarea, un numar relativ mici de functii, termostat si timmer mecanic. Prezenta convectorului il face totusi un cuptor bun, care va gati bine, motiv pentru cate primeste 2 puncte.

Va recomandam totodata articolul in care sunt prezentate seturile complete de electrocasnice rustice negre, Design rustic negru.

In ceea ce priveste autocuratarea, acesta nu are niciun sistem de autocuratare, ca majoritatea modelelor rustice si primeste 1 punct, iar pentru fiabilitate, avand in vedere ca Zanussi face parte din grupul suedez de electrocasnice Electrolux primeste 4 puncte.

Maximum de puncte, 5 pentru design si doua puncte pentru produse complementare, avand in vedere ca se poate combina cu o singura plita, Zanussi oferind un singur model pe acesta culoare, ZGG66414PA. Astfel acest pachet plita si cuptor de electrocasnice rustice il puteti gasi in comert la pretul de cca 2200 de lei.
Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.



Astfel cuptorul incorporabil electric multifunctional, rustic Zanussi ZOB33701PR totalizeaza 19 puncte, conform analizei noastre,Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.