10 dec. 2014

IP Scoring: Hotpoint PC640TGH

Plita incorporabila Hotpoint PC640TGH, una din cele mai bune alegeri raport calitate pret de pe piata, avand in vedere gratarele din fonta, prezenta arzatorului WOK, a design-ului modern, toate acestea la un pret sub media a ceea ce ofera competitia, la aceleasi caracteristici, motiv pentru care primeste maximum de 5 puncte la acest criteriu. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
3 puncte pentru calitatea inoxului, acesta fiind usor amprentabil si putin mai greu de intretinut si 4 puncte pentru calitatea superioara a gratarelor, acestea avand in compozitie o cantitate suficienta de carbon in aliaj cu fonta, ceea ce o face mai putin casanta si mai usor de intretinut, fiind mai neteda.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Cate 4 puncte pentru design-ul modern, italienii avand intotdeaua o aplecare spre aceasta trasatura atunci cand vine vorba de proiectarea electrocasnicelor si tot 4 puncte pentru fiabilitate, brand-ul Hotpoint Ariston avand standarde relativ ridicate in ceea ce privesc materialele folosite.


Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.

3 puncte pentru produsele complementare, gama de cuptoare fiind mai diversificata, iar in ceea ce privesc hotele, optiunile sunt mai limitate, insa se pot face pachete compatibile, care sa se potriveasca perfect cu aceasta plita.


Asadar plita incorporabila cu gratare din fonta, arzator WOK, aprindere electrica la o mana si supapa de protectie gaz, Hotpoint PC640TGH totalizeaza 23 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor noastre. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".