7 dec. 2014

IP Scoring : Hotpoint HNB 6.7 AD X

Hota incorporabila Hotpoint HNB 6.7 AD X face parte din noua gama de electrocasnice ale producatorului italian si poate reprezenta o optiune de cumparare pentru cei interesati de un raport bun calitate pret, daca este sa comparam puterea de absortie, design-ul modern cu pretul mediu al acestui model, motiv pentru care la capitolul calitate pret, Hotpoint HNB 6.7 AD X primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


644m3/h este o putere de absortie medie spre mare, facand fata fara probleme unei bucatarii mari sau a uneia open space, care comunica cu living-ul. Fara indoiala, utilizatorul nu va avea urme de miros in bucatarie, Hotpoint HNB 6.7 AD X primind astfel la criteriul putere de absortie 4 dintr-un maxim de 5 puncte.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

3 puncte pentru design-ul modern si tot 3 puncte pentru calitatea filtrelor lavabile din aluminiu. Este recomandabil, pentru ca aceastea sa aiba o durata cat mai mare de utilizare, sa fie spalate pe partea din spate cu solutii concentrate antidegresante.

Cei 67db(A) face ca Hotpoint HNB 6.7 AD X sa primeasca 4 puncte la capitolul zgomot, fiind o hota putem spune silentioasa, sub media de zgomot a modelelor cheminee.

3 puncte pentru gama de produse complementare, Hotpoint avand o gama relativ medie de plite si cuptoare incorporabile. Schita de incorporare ca hotei decorative cheminee  Hotpoint HNB 6.7 AD X o puteti gasi in partea stanga.



Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.


Astfel  Hotpoint HNB 6.7 AD X totalizeaza un scoring de 21 dintr-un maxim de 30 de puncte. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile cititi articolul Criterii de alegere hota.


1 comments:

claudiu g spunea...

acest model de hota incorporabila are si timmer electronic? poate fi programata? informația de pe soteul furnizorului este ambigua..