27 nov. 2014

IP Scoring: Zanussi ZGG66414XA

Zanussi ZGG66414XA este una din cele mai bune plite daca este sa ne raportam la pret si calitate. Inoxul foarte bine finisat, gratarele din fonta, aprinderea electrica pe buton si supapele de siguranta pe toate cele 4 arzatoare, toate la un pret de pana in 700 de lei face ca acest model sa primeasca maximum de 5 puncte la acest criteriu. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Cate 4 puncte pentru calitatea superioara a inoxului, foarte bine polisat si tot 4 puncte pentru gratarele de fonta cu o compozitie foarte buna de carbon, fapt care face ca acestea sa fie mai putin casante. Tot 4 puncte pentru design-ul simplist si modern si 4 puncte pentru fiabilitate, Zanussi pastrandu-si standardul de calitate dat de firma mama, Electrolux.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

In ceea ce privesc produsele complementare, Zanussi are o gama restransa de cuptoare incorporabile si una si mai restransa de hote, in general una decorativa si una incorporabila telescopica.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.


Asadar plita incorporabila pe gaz, cu gratare din fonta, Zanussi ZGG66414XA totalizeaza 25 dintr-un maxim de 30 de puncte, fiind un raport excelent calitate pret si cu siguranta in topul celor mai bune plite cu gaz, toate acestea la un pret mic. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul "Criterii alegere plita incorporabila".