27 nov. 2014

IP Scoring: Samsung NV70F3784LB

Cuptorul incorporabil cu autocuratare pirolitica este un  model din noua gama 2014 de electrocasnice Samsung si va fi cu siguranta in topul vanzarilor in categoria cuptoarelor cu autocuratare pirolitica, cel mai eficient sistem de autocuratare, de fapt singurul sistem care curata 100% interiorul cuptorului, variantele cu cataliza sau eco clean, aquaclean fiind doar niste alternative mai ieftine si semnificativ mai putin eficiente. Toate acestea la un pret relativ mediu, daca este sa ne uitam la gamele de cuptoare cu autocuratare pirolitica a concurentei, asadar pentru raportul calitate pret, Samsung NV70F3784LB primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.





In ceea ce privesc optiunile de utilizare suportii telescopici, cele 6 functii de preparare si sistemul Twin Convection-convectie dubla, pe doua niveluri, mai adauga inca 4 puncte la scoring-ul general. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Maximum de 5 puncte pentru eficienta autocuratarii si tot acelasi numar de puncte pentru design, cele doua caracterisitici reprezentand punctele forte pentru acest model.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Cate 4 puncte la criteriile fiabilitate, Samsung avand standarde ridicate privind calitatea produselor si tot 4 puncte pentru produsele complementare, respectiv plite si hote, recomandarea noastra fiind ca modelul Samsung NV70F3784LB sa fie asociat plitei incorporabile pe gaz cu gratare din fonta, Samsung NA64H3010AS si probabil celei mai bune hote daca este sa ne referim la raportul pret/ putere de absortie (861m3/h), Samsung HDC9A90. (vezi in partea stanga).

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Astfel cuptorul electric multifunctional cu autocuratare pirolitica, Samsung NV70F3784LB totalizeaza 26 dintr-un maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune alegeri pentru utilizatorii care doresc confort si o curatare eficienta a interiorului cuptorului.  Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

1 comments:

Add spunea...

pe site-ul oficial SAMSUNG, modelul prezentat (Samsung NV70F3784LB)are ca metoda de curățare : Catalitic + Aburi, si nu metoda de curatare pirolitica. Aceasta specificatie influenteaza destul de mult scorul.

http://www.samsung.com/ro/consumer/home-appliances/built-in/oven/NV70F3784LB/OL