27 nov. 2014

IP Scoring: Samsung NA64H3010AS

Plita Samsung NA64H3010AS face parte din noua gama de produse electrocasnice propuse de producatorul coreean pentru pietele europene si reprezinta o optiune interesanta daca este sa ne rezumam la raportul calitate pret, gratarele din fonta, design-ul modern si pretul accesibil, face ca aceasta plita sa primeasca 4 dintre-un maxim de 5 puncte la acest capitol. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.



In ceea ce priveste calitatea inoxului oferim 3 puncte pentru faptul ca acesta este relativ amprentabil si 4 puncte pentru calitatea gratarelor, care au o geometrie unica si sunt bine fixate pe suprafata plitei.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Maximum de 5 puncte pentru design, acesta fiind punctul forte al plitei incorporabile pe gaz Samsung NA64H3010AS si 4 puncte pentru fiabilitate, Samsung respectandu-si renumele in ceea ce priveste durata de viata a produselor sale. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

In ceea ce privesc produsele complementare, Samsung are o gama relativ restransa de cuptoare si hote, cu mentiunea ca si acestea au drept caracteristica principala pretul bun vs calitate si performante. Exista in gama de electrocasnice si un cuptor cu microunde incorporabil, pentru cei interesati si de un astfel de produs.


Puteti opta si pentru varianta de plita incorporabila pe culoare neagra pe care Samsung o pune la dispozitia clientilor europeni, plita incorporabila prezentata in articolul Plita incorporabila neagra pe gaz de la Samsung.

In concluzie, plita incorporabila pe gaz, gratare din fonta, aprindere electrica pe buton, supapa de siguranta gaz, Samsung NA64H3010AS totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte, fiind o solutie recomandabila pentru cei care doresc un raport foarte bun calitate pret, mai ales la nivel de pachet, cuptor, plita hota eventual cuptor cu microunde incorporabil. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".