5 nov. 2014

IP Scoring: Indesit Innex XWDE 961480X

Gama Innex de la producatorul italian de electrocasnice Indesit, se doreste a fi un competitor pentru gamele de top ale competitorilor sai. Ce este drept, pretul pentru o masina de spalat rufe cu uscator, 9 kg si 1400 de rotatii/ minut este foarte bune, motiv pentru care la criteriul calitate pret, acest model primeste 4 puncte.
Optiuni numeroase de programare, aproape toate programele de spalare posibile, pentru uscare programe suficiente care sa usuce de la matase pana la bumbac, motiv pentru care primeste maximum de 5 puncte la acest punct.

4 puncte pentru eficienta la spalare si centrifugare, 1400 de rotatii fiind mai mult decat suficient pentru o masina de spalat, singurul minus fiind dat de faptul ca producatorul italian de electrocasnice nu trateaza antiscamosare suprafata tamburului. Totusi pentru cele enumerate mai sus acumuleaza 4 puncte si inca 5 puncte pentru incarcarea mai mult decat generoasa de 9kg. Se stie faptul ca hainele se spala mai bine in cuve mai mari, pentru ca acestea nu stau inghesuite si forta de inertie este mai eficienta atunci cand incarcarea nu este maxima.

3 punte atat pentru fiabilitate cat si pentru costuri post vanzare, Indesit-ul nefiind neaparat recomandat pentru aceste criterii iar costurile post vanzare fiind destul de mari in cazul in care ajungeti la service.


Una peste alta,  Indesit Innex XWDE 961480X este o masina buna, care isi merita banii, cu multe optiuni, inclusiv pentru uscare, capacitate mare, pret accesibil pentru o masina cu uscator incorporat, motiv pentru care totalizeaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus.

Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a unei masini de spalat rufe puteti citi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe

4 comments:

Iulia Mariana spunea...

Eu am masina de spalat indesit si mi-a ruginit dupa exact 2 ani, imediat dupa ce a iesit din garantie. Ea spala in continuare, doar ca s-a mancat mult tabla.

Marius Dragan spunea...

foarte buna masina. am luat-o dupa ce am citit a ticolul dvs si spala si usuca perfect.

ioana spunea...

nu consuma mai mult masina de spalat daca are incarcare mare?

Unknown spunea...

Bună ziua masina mea este indesit si nu mai se aprinde deloc am spălat k tura la ea si la a 2 sa stins ce ar putea avea. Un răspuns vreau va rog.