9 nov. 2014

IP Scoring: Hotpoint Direct Flame PKQ644DGHK

Plita incorporabila din gama premium Luce, a producatorului italian  Hotpoint este cu siguranta una din cele mai elegante variante pentru o plita si este recomandabila mai ales pentru bucatariile open space in care design-ul electrocasnicelor este foarte important. Calitate ireprosabila, design modern, pretul este insa usor piperat, chiar daca justificat, motiv pentru care din punct de vedere calitate pret, Hotpoint Direct Flame PKQ644D primeste 3 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
 Cate 4 puncte pentru calitatea materialelor folosite cat si pentru gratare, acestea fiind din fonta si de mentionat ca sunt foarte bine prinse de suprafata plitei.
In ceea ce priveste design-ul, acesta este unul exceptional, plita aratand extraordinar atat inchisa cat mai ales atunci cand functioneaza, deci un maxim de 5 puncte la acest capitol. Nu mai punem la socoteala faptul ca este destul de exclusivista si cu siguranta va atrage atentia, mai ales intr-un open space.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.


Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.


4 puncte pentru fiabilitate, Hotpoint oferind in general garantie de pana la 5 ani, fara alte costuri, o garantie care rezulta dintr-o fiabilitate relativ ridicata a produselor si 3 puncte pentru produsele complementare, avand in vedere faptul ca pentru a se potrivi perfect, aceasta plita ar trebui completata ca si set de electrocasnice cu unul din cuptoarele Luce, spre exemplu modelul  Hotpoint Luce FK 1041L si hota incorporabila decorativa oblica Hotpoint HLQV 6 AB (K) /HA. Exista in gama Luce si modele de cuptoare si hote mai ieftine, modelele de mai sus reprezentand varful de gama,

Schita de incorporare a acestei plite o puteti gasi in partea stanga, dimensiunile de incorporare pentru plitele pe 60 cm la producatorul italian de electrocasnice fiind aceleasi pentru toate gamele de produs.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.



Astfel plita incorporabil  Hotpoint Direct Flame PKQ644DGHK totalizeaza 23 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

2 comments:

Anonim spunea...

este o plita care arata bine si are foarte bine fixate gratarele pe arzatoare.

Carmen Hotpoint spunea...

Exista si o varianata care este pe inox si care arata mult mai bine si pe deasupra este si mai rezistenta decat sticla.