3 nov. 2014

IP Scoring: Hansa BHGW63111035

Plita incorporabila Hansa BHGW63111035 reprezinta o optiune importanta pentru cei care doresc o plita si totodata un cuptor incorporabil pe culoarea alba. Raportul calitate pret este bun , avand in vedere calitatea materialelor folosite, gratarele din fonta si ochiul WOK, primind astfel la acest criteriu 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru calitatea materialelor, plita incorporabila Hansa BHGW63111035 primeste 4 puncte iar pentru  gratare 3 puncte, acestea fiind destul de stabile si bine fixate de suprafata plitei.Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

4 puncte pentru design, avand in vedere ca acest tip de electrocasnice incorporabile pot deveni atractive si se pot incadra perfect intr-o bucatarie moderna, si inca 3 punce fiabilitate, avand in vedere ca producatorul polonez de electrocasnice are standarde ridicate de calitate. Desi in general dimensiunile de incorporare la plite sunt standard pentru modelele de 60 cm, gasiti atasata in partea dreapta si schita de incorporare a acestui produs

In ceea ce privesc produsele complementare, plita incorporabila Hansa BHGW63111035 primeste doar doua puncte, avand in vedere ca acest model se potriveste cu un singur cuptor din gama Hansa, respectiv modelul BOEW64090015. Hote pe culoarea alba, nu gasiti in gama Hansa asa ca va trebui sa va reorientati la un alt producator in ceea ce priveste acest incorporabil. Asadar, Plita incorporabila pe culoarea alba, Hansa BHGW63111035 totalizeaza 20 dintr-un maxim de 30 de puncte.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".


2 comments:

Alina Maria O spunea...

Am aceasta plita de la Hansa, varianta pe negru si sunt foarte multumita de ea. O recomand si pentru altii:)

Carmina F spunea...

se zgarie repede sticla din care este facuta plita? se curata mai greu sau mai usor decat inox-ul?