25 nov. 2014

IP Scoring: Electrolux EOB3450AOX

Unul din cele mai vandute cuptoare electrice multifunctionale de la celebrul producator suedez de electrocasnice, Electrolux EOB3450AOX nu avea cum sa lipseasca de la analiza noastra. Astfel din punct de vedere al calitatii pret, fiind unul din best seller-e, Electrolux EOB3450AOX primesteun maxim de 5 puncte, faptul ca se vinde bine nefiind intamplator, design-ul, suportii telescopici, fiabilitatea fiind unele din atuurile acestui cuptor.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


Legat de optiunile de utilizare, cele 8 functii asigura prepararea oricarui tip de preparat, motiv pentru care mai primeste 4 puncte. La aceste functii se mai adauga ca si avantaj volumul mare spre foarte mare, respectiv 74 l si suportii telescopici pentru conforul de utilizare.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Electrolux.

Doua puncte pentru eficienta curatarii, acest model neavand niciun sistem de autocuratare, insa emailul cu care este tratat interiorul cuptorului este foarte usor de curatat. 4 puncte pentru design, acesta fiind unul modern, ergonomic, un plus fiind dat si de butoanele de comanda care sunt push in  si de timmerul electronic.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Maximum de 5 puncte in ceea ce priveste fiabilitatea, Electrolux fiind recunoscut pentru calitatea ansamblelor si subansamblelor din care sunt alcatuite electrocasnice, mai ales cele incorporabile si inca 4 puncte pentru produsele complementare, Electrolux avand o gama relativ diversificata de plite si hote incorporabile. Pentru a se potrivi perfect nuanta inoxului cat si linia de design va recomandam ca acest cuptor sa fie asociat plitei incorporabile cu gratare din font si arzator WOK, Electrolux EGG6343NOX si cu hota incorporabila telescopica Electrolux EFP6440 IX, aflate in partea stanga a articolului.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Asadar, cuptorul electric multifunctional incorporabil Electrolux EOB3450AOX acumuleaza 24 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus.  Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

2 comments:

Alex Popa spunea...

Acest cuptor are doua sau trei straturi de geam?

Admin Electrolux EGG6343NOX spunea...

Electrolux EGG6343NOX are doua straturi de geam