2 oct. 2014

Set electrocasnice mici Creative Collection de la Electrolux

Setul de electrocasnice mici de la Electrolux, din gama Creative Collection poate fi o optiune pentru cei interesati sa-si completeze o bucatarie moderna cu niste electrocasnice de foarte buna calitate si cu un design exceptional. Calitatea finisajului cat si bunul gust le recomanda.

Asttel cafetiera Electrolux Creative Collection EKF5300, are o putere de aproape 1100 de W ceea ce o face sa prepare foarte repede cafeaua, iar pe langa acest detaliu se adauga si selectorul de aroma, foarte rar intalnit la o cafetiera. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Prajitorul Electrolux Creative Collection EAT5300 are 1050W, prepara foarte repede si are si suport pentru chifle. Se incadreaza foarte bine intr-o bucatarie moderna, mai ales daca va intereseaza si celelalte doua piese,

Fierbatorul Electrolux Creative Collection EEWA5300 are 2400W, termostat si o capacitate de 1,5l si beneficiaza de oprire automata. Cam tot ce va puteti dori la un fierbator, iar inoxul din care sunt fabricate aceste produse este de foarte buna calitate si este foarte usor de intretinut.

Le puteti achizitiona la un pret de 600 de lei +/- 10%, depinzand de vanzator.



2 comments:

Anonim spunea...

Cat costa fiecare in parte? in ce magazin de electrocasnice le pot vedea?

Larissa spunea...

Exista si pe culoarea alb sau avena aceasta gama de electrocasnice mici de bucatarie? Sunt mai scumpe? Larissa