11 oct. 2014

Plita incorporabila Whirlpool AKT 424 NB, eleganta, calitate, pret accesibil

Pentru cei interesati de o plita cu alimentare gaz, pe sticla neagra, plita incorporabila Whirlpool AKT 424 NB devine o solutie optima, avand in vedere raportul calitate pret, precum si gama diversificata de cuptoare, inclusiv pe negru, pe care producatorul american de electrocasnice o pune la dispozitie. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

In primul rand design modern, motivul cel mai des intalnit pentru potentialii utilizatori, precum si intrarea in tendinta de a elimina inoxul din bucatarie, un material desi foarte rezistent la uzura mecanica, foarte rece si mai putin integrabil, mai ales pentru cei cu bucatarii open space.

In al doilea rand calitate.Plita incorporabila Whirlpool AKT 424 NB se remarca prin calitatea materialelor din care este alcatuita plita, sticla foarte rezistenta la uzura mecanica, gratare din fonta, care foarte important, sunt foarte bine fixate pe plita, supapa de siguranta pentru a impiedica eliminarea GN, atunci cand s-a stins flacara si aprindere electrica pe buton sunt caracteristici suficiente pentru a alege un astfel de model.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

In ultimul rand pretul, destul de accesibil pentru o astfel de plita. Se poate gasi in magazinele de specialitate in jurul a 900-950 de lei. Astfel plita incorporabila Whirlpool AKT 424 NB este o recomandare bazata pe un raport foarte bun calitate pret pentru cei ce isi doresc o plita pe sticla neagra,

3 comments:

Claudia P spunea...

Am aceasta plita si sunt foarte multumita de ea. Se curata foarte usor si arata bine mai ales intr-o bucatarie deschisa

Anca Sturzu spunea...

Am aceasta plita de doi ani...se curata foarte usor...dezavantaje putin cam instabile gratarele din fonta, dar per total merita

Review despre plita pe sticla spunea...

Am plita prezentata...primele doua gratare nu sunt foarte stabile.