2 oct. 2014

IP Scoring: Zanussi ZOB33701PR

Probabil cel mai elegant cuptor incorporabil rustic de pe piata, la un pret foarte accesibil pentru acest tip de cuptor, Zanussi ZOB33701PR este optiunea ideala pentru cei ce doresc sa echipeze o bucatarie rustica. Pentru raportul calitate pret acest cuptor primeste maximum de 5 puncte.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.




In ceea ce privesc optiunile de utilizare, in general la cuptoarele rustice, nu te poti astepta la mai mult decat strictul necesar in ceea ce priveste programarea, un numar relativ mici de functii, termostat si timmer mecanic. Prezenta convectorului il face totusi un cuptor bun, care va gati bine, motiv pentru cate primeste 2 puncte.

Va recomandam totodata articolul in care sunt prezentate seturile complete de electrocasnice rustice negre, Design rustic negru.

In ceea ce priveste autocuratarea, acesta nu are niciun sistem de autocuratare, ca majoritatea modelelor rustice si primeste 1 punct, iar pentru fiabilitate, avand in vedere ca Zanussi face parte din grupul suedez de electrocasnice Electrolux primeste 4 puncte.

Maximum de puncte, 5 pentru design si doua puncte pentru produse complementare, avand in vedere ca se poate combina cu o singura plita, Zanussi oferind un singur model pe acesta culoare, ZGG66414PA. Astfel acest pachet plita si cuptor de electrocasnice rustice il puteti gasi in comert la pretul de cca 2200 de lei.
Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.



Astfel cuptorul incorporabil electric multifunctional, rustic Zanussi ZOB33701PR totalizeaza 19 puncte, conform analizei noastre,Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

6 comments:

Andreea Iftime spunea...

Foarte bun pretul. Eu am dat pe un set de plita si cuptor rustic de la Whirlpool 2800 de lei si nu arata asa de bine.

Miha spunea...

Plita Zanussi, modeulul rustic are gratare din fonta?

Clary spunea...

Cat costa un model de cuptor rustic de la Bosch?

Iancu D spunea...

Exista acest pacet de plita si cupotr rustic de la Zanussi si pe o culoare mai deschisa?

Admin spunea...

Nu, din pacate nu, dar exista alte variante de la producatorii concurenti. Intrati in categoria din blog Design rustic.

Iulian Arh. spunea...

foarte misto si foarte retro...bravo