5 oct. 2014

IP Scoring: Gorenje W8424

Una din cele mai bune masini raport calitate pret de pana in 1500-1600 de lei, masina de spalat rufe Gorenje W8424 este o optiune ideala pentru un utilizator interesat de o masina foarte fiabila, capacitate relativ mare de incarcare, 8 kg si care ca aiba o autonomie mare in ceea ce priveste programarea. Astfel pentru raportul calitate pret masina de spalat rufe a producatorului sloven primeste 5 puncte.

In ceea ce privesc optiunile de programare, masina are pe langa programele de baza, program scurt de 17 minute, program ultra white pentru rufe albe si foarte albe, program pentru haine negre si colorate, care intretin foarte bine tesatura astfel incat aceasta sa nu se decoloreze. Astfel pentru autonomia de programare primeste 4 din maximum de 5 puncte.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

3 puncte pentru eficienta la spalare si centrifugare avand in vedere ca are 1200 de rotatii pe minut din maximum de 1800 la care s-a ajuns pe masinile din varful de gama si 4 puncte pentru capacitatea de incarcare.

In ceea ce priveste fiabilitatea Gorenje este recunoscuta pentru acest aspect, masinile de spalat fiind foarte rezistenta in timp. Astfel masina de spalat rufe Gorenje W8424 mai obtine 5 puncte pentru fiabilitate si 4 puncte in ceea ce privesc costurile post vanzare.


Astfel masina de spalat rufe cu incarcare de 8kg si 1200 de rotatii pe miunt, Gorenje W8424 totalizeaza 25 de puncte. Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a unei masini de spalat rufe puteti citi articolul Criterii alegere masina de spalat rufe 

5 comments:

Denisa Radu spunea...

Masina mea de spalat Gorenje merge de 10 ani de zile exact ca in prima zi. cred ca nu se va strica niciodata. la un moment dat cred ca o voi schimba doar ca m-am plictisit de ea si vreau ceva mai perfomant de 1000 de rotatii pe minut.

Rodica spunea...

Detin o masina de spalat de la GOrenje de 15 ani de zile si spala impecabil. Nu as schimba-o cu niciun alt model

sandu spunea...

am gorenje de 12 ani si merge si acum i-am schimbat in 12 ani doar rulmentii care m-au costat un milion
cea mmai buna masina de spalat si foarte serioasa firma

ameli spunea...

si eu credeam ca masina mea Wirpool pe care o aveam de 13 ani este cea mai tare...pana am luat o Gorenje ca aceasta, doar ca este portocalie si am fost socata sa descopar atatea calitati: este fiabila, silentioasa, stoarce foarte bine si rufele miros minunat :)

Anonim spunea...

nu stiu de ce nu memoreaza programul odata pornit, daca se ia curentul si se inatampla destul de des la tara , nu mai porneste , stie cineva de ce?