11 oct. 2014

Cuptorul cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB

Cuptorul cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB face parte din gama de electrocasnice a producatorului american, destinat celor potentialilor utilizatori care doresc electrocasnice pe culoarea neagra. Din ce in ce mai in trend, aceasta culoare devine din ce in ce mai ceruta pe piata, inox-ul incepand sa devina evitat, mai ales in bucatariile cu design modern, ultra hi-tech. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Volumul este ce-i drept relativ mic pentru un cuptor incorporabil cu microunde,22 de l. existand model si de 36 de l, dar suficient de mare comparativ cu un model standard, neincorporat.

Nu are grill, dar oricum aceasta functie este mult mai eficienta la cuptorul electric multifunctional si este putin probabil ca un utilizator care are in casa un cuptor cu microunde incorporabil sa nu aiba si un cuptor electric multifunctional. Probabil de la aceasta premisa a pornit si producatorul, o premisa practica, determinand astfel si un cost mai redus al produsului.

Timmer-ul electronic se incadreaza perfect intr-o gama de electrocasnice moderne si este un produs la un pret accesibil;in magazinele de specilitate se poate achizitiona in jurul a 1100 de lei.


3 comments:

Anonim spunea...

Flanco isi bate joc de clienti, acum mai nou impreuna cu emag-ul...dau comanda ANTENTIE PE EMAG, CARE MAI NOU VINDE PRODUSE FLANCO...NESIMTIRE MARE, MA SUNA DE LA FLANCO, UN MAGAZIN IDIOT DE LA CARE M-AM JURAT CA NU O SA MAI CUMPAR NICIODATA DUPA CE SI-AU BATUT JOC SI-MI SPUN CA DE FAPT NU AM COMANDAT DE LA EMAG CI DE LA FLANCO. ASA CA AVETI GRIJA DE UNDE CUMPARATI...NICI EMAG-UL NU MAI E EMAG MAI NOU...DAR NU MA ASTEPTAM SA-MI BAGE PE GAT CEA MAI NESIMTITA FIRMA DE ELECTROCASNICE DIN ROMANIA.

John spunea...

Interiorul la acest cuptor incorporabil Whirlpool este din inox?

Carmen spunea...

Exista vreun model rustic sau fara afisaj?