21 sept. 2014

IP Scoring : Hotpoint Luce FK736JCX

Cuptorul incorporabil Hotpoint Ariston Luce FK736JCX este un model multifunctional electric. Diferenta fata de unul conventional este data de prezenta unui convector care uniformizeaza temperatura in interiorul cuptorului. Timmer-ul este electronic, ceea ce ofera utilizatorului posibilitatea de a programa cuptorul, iar acesta sa se opreasca. La un model cu timmer mecanic, acesta ar suna, insa nu ar opri cuptorul. Avand totusi un cost relativ redus Hotpoint Luce FK736JCX primeste 4 puncte la criteriul raport calitate pret.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


Avand un numar de 6 functii si din pricina lipsei suportilor telescopici, care a face a tavile sa iasa mult mai usor din cuptor Hotpoint Luce FK736JCX primeste 3 puncte la capitolul optiuni de utilizare. In ceea ce priveste autocuratarea, Hotpoint Luce FK736JCX are autocuratare catalitica. Chiar daca acestia nu sunt la fel de eficienti ca piroliza, ofera utilizatorului un oarecare confort. Daca mai luam in calcul si inox-ul antiamprenta, cuptorul primeste 3 puncte pentru autocuratare.


Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.

Pentru design, acesta este unul relativ modern, butoane retractabile, inox antiamprenta, motiv pentru care primeste 3 puncte la acest criteriu.In ceea ce priveste fiabilitatea, Hotpoint Ariston, ofera, ce-i drept in campanii promotionale o garantie extinsa de pana la 5 ani, ceea ce confera o anumita incredere utilizatorului, legat de fiabilitate. Astfel Hotpoint Luce FK736JCX primeste 4 puncte la acest capitol.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Gama Hotpoint Ariston este una foarte diversificata la plite si relativ restransa la hote incorporabile. Pentru produse complementare, Hotpoint Luce FK736JCX primeste 4 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Astfel  Hotpoint Luce FK736JCX totalizeaza 21 de punctePentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil".Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

7 comments:

Elena Nicolici spunea...

Gatesc la cuptor incorporabil de la Ariston de 6 ani si sunt foarte multumita de el. Am renuntat la peretii cu autocuratare, dupa ce s-au spart. Nu e nicio problema daca nu ai autocuratare...oricum trebuia curatat dupa si cand avem peretii aceia abrazivi.

Laurentiu Dica spunea...

Este foarte bun raportul calitate pret...au as fi dat mai mult pentru ca este destul de ieftin pentru un ariston.

Ioana Maria A spunea...

Eu am o plita de la ariston care, la arzatoare s-a facut foarte urata, dupa cateva curatari,,,,are nichel pe arzatoare si acesta nu rezista la curatare. se face foarte urat. cuptorul este ok.

Admin spunea...

Daca sunt cromate este normal sa se faca asa. Aceste tipuri de arzatoare se gasesc si la plitele mai ieftine de la Whirlpool, in afara de hotpoint ariston. Din acest motiv nu le recomandam.

Carmen Safta spunea...

imi puteti recomanda un cuptor electric bun de la Hotpoint Ariston pana in 3000 de lei? Multumesc, Carmen

Admin spunea...

Va recomand Cuptor incorporabil Hotpoint Luce FK 1039EL P.20 X. piroliza, retete presetate, tavi pe suporti telescopici, control touch screen

Mihai J spunea...

Care este cel mai ieftin cuptor cu autocuratare pirolitica?