30 sept. 2014

IP Scoring: Hansa BOEB64190055

 Cuptorul incorporabil electric multifunctional  Hansa BOEB64190055, reprezinta unul din cele mai bune alegeri raportat calitate pret pentru un cuptor incorporabil de pana in 900 de lei. Este multifunctional (are convector), timer-ul este electronic, ceea ce inseamna ca opreste cuptorul fata de unul mecanic care doar atentioneaza sonor finalizarea prepararii. Pretul este foarte bun ceea ce il face sa obtina 5 puncte la acest criteriu.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


In ceea ce privesc optiunile de utilizare, acesta are functii relativ simple, dar care pot prepara orice tip de aliment. Cele 8 functii ne determina sa-l punctam cu 3 puncte.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Nu are autocuratare, dar prezenta glisierelor care pot fi detasate pentru o curatare facila ii obtine 1 punct iar pentru design acestya primeste 4 puncte, cuptoarele cu sticla neagra fiind usor integrate in orice bucatarie moderna.  La capitolul fiabilitate, producatorul polonez de electrocasnice Hansa este destul de bine pozitionat pe piata, iar pentru acest motiv mai obtine 3 puncte. Gama de plite si hote este destul de variata si la preturi foarte accesibile, inca 4 puncte pentru acest motiv.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Astfel cuptorul electric multifunctional Hansa BOEB64190055 totalizeaza 20 de puncte. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

8 comments:

Alexandra Delia spunea...

Eu mi-am achizitionat un pachet plita si cuptor de la hansa pentru casa de vancanta mergand pe principiul ca trebuie sa coaca cat de cat bine si am ramas uimita de cat de bine coace cuptorul. Plita este si ea ok, desi am vazut review-uri cum ca s-ar deforma butoanele din pricina caldurii

Marcel spunea...

daca optez pentru un cuptor incorporabil hansa cu timmer mecanic este o alegere atat de proasta? am gasit un model la 700 de lei si nu stiu daca se merita sa mai dai inca 200 de lei pentru unrmatorul model cu timmer electronic.

Anonim spunea...

Daca este vorba doar de timmer e la alegerea ta. Dar s-ar putea ca modelul cutimer electronic sa aiba si glisiere cu telescop, care merita 200 de lei in plus

Alex Service spunea...

Este foarte bun Hansa. Se defecteaza foarte greu aceste produse. Cele mai des se defecteaza Whirlpool-ul si Beko.

Irimia F spunea...

Seamana acest cuptor de la hansa cu modelul pe negru de la Bosch care costa de 3 ori mai mult? Exista si alte diferente in afara de pret? Ma refer la programe sau alte chestii care sa ma faca sa dau de trei ori mai mult pentru un Bosch.

Maria Petru spunea...

Sunt foarte bune incorporabilele de la Hansa. Am avut o mare retinere atunci cand le-am cumparat, la recomandarea consilierului de vanzari, insa a fost o alegere foarte buna. Sunt ieftine si isi merita banii. Sunt si calitative, cuptorul incorporabil de la hansa gateste eceptional

Problema la cuptorul incorporabil Hansa spunea...

Daca nu mai porneste convectorul din spatele cuptorului si nu mai sunt in perioara de garantie, ce se poate face?

Emilia Muresan spunea...

Cel mai probabil ai ales o functie fara convector.