26 sept. 2014

IP Scoring: Electrolux EOG2100AOX

Cuptorul pe gaz cu convector de la Electrolux, EOG2100AOX , reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care doresc cu insistenta un cuptor pe gaz. Desi cuptoarele pe gaz sunt net inferioare fata de un cuptor electric multifunctional, cuptorul Electrolux, EOG2100AOX  are fata de restul cuptoarelor pe gaz un convector care uniformizeaza temperatura in interior, in momentul in care folositi grill-ul.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. De aceea, pentru raportul calitate pret, acest model primeste 3 puncte. 
Va recomand si articolul in care am analizat cele mai bune cuptoare incorporabile pe gaz de pe piata din tara noastra, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz TOP 5 raport calitate pretPentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabileIn articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.


In ceea ce privesc optiunile de utilizare, un cuptor pe gaz nu are foarte multe, asa ca pentru acest criteriu Electrolux, EOG2100AOX  nu poate primi mai mult de 2 puncte. Nu putem vorbi de autocuratare la cuptoarele pe gaz, prin urmare la acest capitol Electrolux, EOG2100AOX  primeste 1 punct. Fiabilitatea produselor Electrolux este una recunoscuta, iar daca mai adaugam faptul ca in general cuptoarele pe gaz sunt foarte greu defectabile, cuptorul merita 4 puncte la acest criteriu.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Gama este destul de diversificata pentru plite si hote Electrolux, desi sunt mai scumpe, putem oferi pentru produse complementare 4 puncte.


In total Electrolux, EOG2100AOX  primeste 17 puncte, conform evaluarii de mai sus. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

21 comments:

Iulian Trecu spunea...

Grill-ul este electric? Altfel nu cred ca ar merge convectorul. S-ar stinge flacara.

Admin spunea...

Da, grill-ul este electri, iar convectorul poate fi utilizat doar atunci cand utilizati functia grill pe cuptorul Electrolux EOG2100AOX

Admin spunea...

Da, grill-ul este electri, iar convectorul poate fi utilizat doar atunci cand utilizati functia grill pe cuptorul Electrolux EOG2100AOX

Mihai Altex spunea...

Eu sunt de parere ca se foloseste destul de rar grill-ul, mai ales de un client care vrea un cuptor pe gaz. Tocmai din acest motiv isi ia pe gaz. Crede ca e scump curentul pentru cel electric si nu va porni grill-ul care e electric, deci nu-l ajuta ventilatorul.

Lavinia S spunea...

Am vazut un pachet foarte interesant plita si cuptor de la Hansa. Au foarte multe caracterisiti, autocuratare si timmer electronic, doar ca sunt destul de ieftine. Adica la 1400 de lei. Sunt bune de ceva? merita cumparate saun sunt usor defectabile?

Carmen Teodora spunea...

Am un cuptor incorporabil de la Whirlpool si arde mancarea? Se poate face ceva? Credeti ca este vorba de o defectiune? L-am cumparat de doua luni si nu sunt multumita de cum coace.

Admin spunea...

Daca este pe gaz se poate seta din duza. Daca este electric, clar este vorba de o defectiune in situatia este multifunctional. Sau nu folositi functia potrivita de preparare, in cazul in care este electric multifunctional.

Adriana spunea...

Mai poate fi daca dai temperatura prea mare la cuptor si nu folosesti convectia.

Adriana spunea...

Mai poate fi daca dai temperatura prea mare la cuptor si nu folosesti convectia.

Dragos S spunea...

Daca am un cuptor electric incorporabil de la Electrolux si nu am pereti cu autocuratare catalitica, pot sa-i cumpar separat si sa-i atasez?

Admin spunea...

@Dragos - se pot atasa pereti catalitici daca cuptorul tau are peretii drepti si suport de glisiere. Altfel nu merge. De exemplu in care tavile vin incastrate in peretii laterali.

Admin spunea...

@Dragos - se pot atasa pereti catalitici daca cuptorul tau are peretii drepti si suport de glisiere. Altfel nu merge. De exemplu in care tavile vin incastrate in peretii laterali.

Maryus spunea...

exista cuptor pe gaz cu timmer electronic? Multumesc, marius

Mihaela Dimache spunea...

De cand am trecut de la cuptorul pe gaz la cel electric mi-am dat seama ca retinerea mea de a cumpara un cuptor electric a fost nejustificata. Este incomparabil mai bun un cuptor electric decat un cuptor pe gaz de la un aragaz clasic

Ovidiu spunea...

Eu am luat o plita electrica de la Electrolux si nu incalzeste foarte bine? Credeti ca are o defectiune? Stau foarte mult, cam 30 de minute ca sa incalzesc 5 litri de apa.

Florin D spunea...

Are si grill-ul pe gaz?

Admin spunea...

@Florin- la toate cuptoarele incorporabile pe gaz grill este electric

Augustin spunea...

Am un cuptor electrolux si cand functioneaza ventileaza aerul cald in casa. Este normal sau am montat ceva gresit?

Admin @ Augustin spunea...

Da, este normal. Cuptorul ventileaza zona dintre peretii interiori ai cuptorului si cei exteriori pentru a nu se supraincalzi mobilierul.

Anonim spunea...

Este un cuptor foarte bun. Il am de doi ani.

Unknown spunea...

am un cuptor si cind se incalzeste sare curentul..