20 sept. 2014

IP Scoring : Bosch HBN539S5

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 poate fi o optiune pentru cei care doresc electrocasnice incorporabile pe culoare neagra. In ceea ce priveste raportul calitate pret, cel mai mare plus este dat de brand si de fiabilitatea acestuia. Pretul este usor ridicat, daca este sa ne raportam strict la caracteristici. De aceea cuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 primeste 3 puncte la calitate pret.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


La optiuni de utilizare Bosch HBN539S5 are sistemul de convectie, cel mai important criteriu in alegerea unui cuptor electric. Insa pentru cele 8 functii, fara retete presetate primeste tot 3 puncte la capitolul optiuni de utilizare.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Autocuratarea catalitica este eficienta, dar incomparabila totusi cu sistemul pirolitic. De aceea pentru autocuratare acest model primeste 2 puncte.In ceea ce priveste design-ul, acesta este unul modern, butoanele sunt retractabile si stilul simplist urca punctarea pe acest criteriu la 4 puncte.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

5 puncte pentru fiabilitate, dat fiind brand-ingul puternic, asociat cu fiabilitatea in sine. In ceea ce privesc produsele complementare Bosch HBN539S5 primeste 3 puncte, dat fiind gama destul de limitata si scumpa pentru plite si cuptoare, mai ales cele pe quart/ sticla neagra.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.



Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele BoschCuptorul incorporabil Bosch HBN539S5 primeste un total de 20 de puncte. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

9 comments:

Ionut C spunea...

Suportii telescopici de la Bosch se pot cumpara separat? Cam cat ar costa? Se pot folosi la toate cuptoarele incorporabile Bosch?

Admin spunea...

Costa in jur de 200 de ron si se potrivesc la toate cuptoarele incorporabile bosch cu exceptia celor cu piroliza care au tavile incastrate in peretii laterali

Alex spunea...

In general se potrivesc la toate modelele de la Bosch

plita bosch poh6b6b10 spunea...

Acest cuptor incorporabil se poate pune alaturi de plita bosch poh6b6b10?

hbn539e5 spunea...

Care este consumul mediu pentru hbn539e5?

bosch hba43t360 spunea...

Care cuptor incorporabil este mai bun? Acesta sau bosch hba43t360
?

Andrei Ghiorghe spunea...

Evident ca bosch hba43t360, are o functie in plus si doua randuri de telescopi pentru tavi.

Emilia Rares spunea...

merita toti banii. am cumparat acest cuptor de la media galaxy din baneasa si sunt foarte multumita.

Emilia Dinita spunea...

Si eu am acest model. Coace foarte bine.