22 sept. 2014

IP Scoring : Beko OIM 25501X

Cuptorul incorporabil Beko OIM 25501X este unul dintre cele mai bune cuptoare daca este sa ne referim la calitate pret. Timmer electronic care opreste cuptorul, autocuratare, toate acestea la un pret care variaza in jurul a 1200-1300 de lei. Pentru acest motiv cuptorul incorporabil Beko OIM 25501X obtine maximum de 5 puncte la acest capitol. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In ceea ce privesc optiunile de utilizare, lipsa retelor presetate reprezinta un minus, insa trebuie sa avem in vedere numarul relativ mare de functii , 12, ceea ce face ca Beko OIM 25501X  sa obtina 3 puncte la acest capitol. Autocuratarea catalitica nu este neaparat cea mai eficienta, aceasta necesitand si costuri de mentenanta ulterior cumpararii, insa prezenta acestea mai adauga 3 puncte pentru acest criteriu.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Design-ul relativ modern, insa cu cateva minusuri la detalii, cum ar fi butoanele mai modest finisate ii ofera 3 puncte iar pentru fiabilitate, daca luam in calcul ca firma BEKO are campanii promotionale in care garanteaza 5 ani produsele, mai adauga 4 puncte la acest capitol. Pentru produse complementare, gama de plite si hote este relativ restransa. 3 puncte pentru acest criteriu.



Astfel cuptorul electric multifunctional Beko OIM 25501X  totalizeaza 21 de puncte. Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

11 comments:

Miky spunea...

Produsele arctic sau Beko se fac in aceeasi fabrica? Adica la Gaesti? Am un frigider de la Beko, made in romania ...este foarte bun, doar ca scoate zgomoce ciudate cateodata.

Alexandra I spunea...

interesant articolul cu criterii in alegerea cuptorului incorporabil...nu prea gasesti astfel de informatii pe site-uri...doar date tenice, care nu spun nimic pentru unii dintre noi

Admin spunea...

Da, Arctic si Beko se fac in aceeasi fabrica din Romania, daca ne referim la aparatele frigorifice. Masinile de spalat rufe si cele vase de la Beko se fac in fabricile din Turcia

Alice spunea...

Exista vreun model de cuptor incorporabil Beko cu autocuratare pirolitica? Am cautat pe mai multe site-uri si nu am gasit niciunul. Multumesc, Alice

Lucian spunea...

Exista model de cuptor incorporabil pe gaz cu autocuratare?

Admin spunea...

@ Alice Beko nu are in gama un cuptor incorporabil cu autocuratare.

@ Lucian Gasesti doar la anumite cuptoare incorporabile de la Franke pe gaz, doar curatare catalitica.

Felix spunea...

Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de garantie de 5 ani pentru cuptorul incorporabil de la beko. Eu am luat un cuptor de la Altex si are doi ani garantie doar? Felix

Altex spunea...

Garantia etinsa la 5 ani se ofera ocazional, in cazul unor campanii demarate de furnizor. Daca in perioada in care ai luat cuptorul nu era in campanie, nu beneficiezi. Poti intreba la magazinul de unde l-ai luat.

Andreea C spunea...

Mie imi plac cuptoarele de la Beko, cred ca arata foarte bine, mult mai bine decat cuptoarele incorporabile de la Bosch sau Whirlpool

Lavinia R spunea...

Beko este o firma turceasca. Nu am incredere in ei

Catalin Ionut spunea...

Daca s-a stricat panoul electronic de la cuptorul incorporabil Beko, mai merita sa chem service-ul sa-l repare, daca a iesit din garantie sau mai bine iau altul?