17 sept. 2014

Best Buy Samsung RB31FERNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA candideaza in topul combinelor frigorifice full no frost, mai ales daca ne raportam la calitate pret.



 Avand un compresor inverter, cu o garantie de 10 ani, consum redus de sub 270kW/anual, zgomot foarte redus pentru un sistem de racire dinamic (air multi flow), aceasta combina frigorifica reprezinta alegerea optima pentru un utilizator cu o familie de 3-4 membri.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Nici design-ul nu lasa de dorit, acesta fiind unul ergonimic, aceasta combina incadrandu-se perfect intr-o bucatarie moderna. 

Practic acest model este cel mai bun raport calitate pret pentru clientul interesat de o combina frigorica, no frost, argintie, cu un consum redus de energie si cu o fiabilitate mai mult decat satisfacatoare, cu un pret pana in 1900 de lei.

Cu acest model Samsung dovedeste ca a intrat serios in lupta cu marii producatori de electrocasnice, pe care incepe sa-i concureze din ce in ce mai evident in ultimii 3 ani.

9 comments:

Andrei spunea...

Am acest frigider, dar cu dispozitiv de apa incorporat si sunt foarte multumita de el. As fi preferat insa daca ar fi fost putin mai mare. L-am luat oricum la super oferta, asa ca si-a meritat pe deplin banii. Andrei

Anonim spunea...

Unde pot gasi un service pentru frigider de la Bosch?

service bosch spunea...

Pecef tehnica este cel mai mare service pentru bucuresti

Alin spunea...

Merita frigiderul. Singurul minus eate ca nu are sertare separate pentru fructe si legume. Il am de doi ani..modelul cu dispensor

Adriana R spunea...

Acum la eMAG sau Domo o gasesti la 1800 de lei

Andrei depanare frigidere spunea...

Sunt cele mai fiabile compresoare cele pe inverter. Danfoss face de 3 ani de zile doar pe inverter. De aceea dau 5 ani garantie, pentru ca sunt siguri pe compresoare. Ma refer la Bosch, Siemens Miele

Anonim spunea...

a mai aparut o gama de electrocasnice Samsung, gama G. Acest model este modelul vechi, modelul F. De aceea sunt la reducere.

Laurentiu Capra spunea...

Am modelul de combina frigorifica de la Samsung cu recipientul cu apa si sunt foarte multumit de el. Recomand si mai departe...nici nu se aude cand functioneaza, raceste foarte bine

Alexandru S spunea...

Usa este din inox sau este un material din plastic care imita inoxul ca la combinele Bosch?