20 ian. 2013

Daewoo DWC-LD1412, masina de spalat cu uscator

O prezentare pentru o masina de spalat cu uscator incorporat, destinata nevoilor unei familii numeroase, care are o capacitate de incarcare de noua kg, asta la un volum ocupat relativ mic, Daewoo DWC-LD1412 poate fi o recomandare potrivita celor care cauta un astfel de produs.

Una din cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator de pe piata din tara noastra, este modelul de la Daewoo DWC-LD1412 . Aceasta masina confera utilizatorului posibilitatea de a avea o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare mare , 9kg, cat si posibilitatea de a usca rufele, pana la o capacitate de 7kg. O noutate in ceea ce privesc masinile de spalat cu uscator este cea de reimprospatare si igienizare a tesaturii cu ajutorul functiei Aqua Steam. Aceasta functie permite si existenta unui program de curatire a cuvei, necesar si recomandat, mai ales familiior cu copii mici.

In ceea ce privesc caracterisiticile tehnice mentionam clasa eficienta energetica A, Clasa eficienta la spalare A, Viteza de centrifugare la stoarcere pana la 1400 rotatii pe minut.In ceea ce priveste programul de uscare masina pune la dispozitia utilizatorului 5 nivele de uscare.


Sistemul de transmisie se realizeaza pe baza unui motor direct drive inverter, adica motor amplasat direct pe cuva iar transmisia se face prin camp electromagnetic, fara frecare, uzura intre componentele motorului si prin urmare o durata estimata de viata mai mare a acestuia.


Articol preluat de pe blogul de electrocasnice www.daewoo-electrocasnice.blogspot.ro 

4 comments:

Roxana spunea...

are motor la masina de spalat direct drive?

Iuliana spunea...

e foarte buna masina de spalat. o am de doi ani. am cumparat-o din baneasa si merge impecabil

IULIA spunea...

CARE SUNT DIMENSIUNILE ACESTEI MASINI DE SPALAT RUFE? DEPASESTE LATIMEA DE 90 DE CM?

Mihaela Ionita spunea...

Da.Foarte buna masina de spalat. O am de doi ani, am cumparat-o din Domo Baneasa. Singurul defect este ca are un consum cam mare cand folosesc uscarea. Dau mai mult la energie electrica cam cu 50 de lei lunar la factura.