19 ian. 2012

Design Karim Rashid, un plus de stil in bucataria ta

Gama Karim Rashid este dedicata acelora dintre noi interesati de o bucatarie moderna si in acelasi timp stilata si care sa inglobeze noile tehnologii in materie.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Tehnologia MoodLite permite utilizatorului o gama mare in alegerea culorii din banda verticala, corespunzator cu indensitatea culorii ambientale din bucatarie se este recomandabil,mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul. Aceste culori sunt denumite de producator: juicy Orange, limeGreen, skyBlue, deepPurple, hotPink si babyPink.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Linia Karim Rashid de la Gorenje se diferentiaza printr-o noua viziune a aparaturii electrocasnice, care devin elemente de design in bucataria secolului XXI, prin aboradarea unei linii simpliste, sustinute de accente verticale puternice, data de insertia tehnologiei MoodLite, care permite utilizatorului sa ajusteze culoarea in functie de mediul ambiental, intensitatea lumii si de ce nu starea sa de spirit.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Emotional si in acelasi timp performant. Hota decorativa Gorenje DQG65kr beneficiaza de o putere mare de evacuare 582 m3/h, sufienta pentru orice bucatarie fie ea si openspace, iluminare led, in timp ce cuptorul incorporabil Gorenje bo87 kr are toate functiile posibile, retete presetate pentru orice reteta preparabila intr-un cuptor casnic, in timp ce plita pe inductie Gorenje se diferentiaza clar prin desenul acesteia fata de orice avem in acest moment in piata din Europa.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.