12 feb. 2012

1400 rpm/7kg/VarioSoft,Program Antipete, PowerWash...in doua cuvinte SIEMENS WM14E462BY

Masina de spalat Siemens WM14E462 poate fi solutia cei care doresc o masina de spalat din gama premium . Daca o capacitate de 7kg si o viteza maxima la centrifugare de 1400 de rotatii, “pot lua usor ochii” ,ceea ce este remarcabil la aceasta masina de spalat nu se regaseste neaparat in aceste caracteristici. Programele de spalare, cat mai ales programele de asistenta a spalarii sunt cele care fac diferentA.
Fiind capabila sa detecteze nivelul de incarcare din cuva, Siemens WM14E462BY optimizeaza consumul de resurse de apa, energie electrica si detergent . Spalarea se realizaeaza impecabil datorita tamburului Vario Soft,inovatie intalnita doar la masinile de spalat Bosch si Siemens.Acesta se diferentiaza datorita paletelor si a formei interioare a hubloului, care dirijeaza in permanenta rufele in centrul de inertie al cuvei pentru o mai buna spalare, clatire a acestora.
Sistemul Anti Pata dezvoltat de Siemens ofera utilizatorului posibilitatea de a alege tipul de pata care trebuie indepartat. Acest sistem consta in existenta 14 programe de spalare corespunzatoare fiecarui tip de pata.Autonomia mare in programare este confirmata si de existenta a 3 intensitati de spalare pe care utilizatorul le poate folosi in functie de gradul de murdarire a tesaturii.
Dintre programele speciale oferite de Siemens este de remarcat programul scurt de 15 minute, intalnit doar la masinile de spalat ale producatorului german(Bosch si Siemens), programul PowerWash care asigura o spalare eficienta a unei cantitati de 5 kg in 60 de minute, programul OutDoor care permite posibilitatea de a spala haine impermeabile (jachete de iarna, costume de ski) cu ajutorul unor solutii speciale recomandate de producator si nu in ultimul rand programul Business dedicat spalarii camasilor.
Masina de spalat Siemens WM14E462BY are o eficienta energetica mai mare cu 20% (0,15kwh/kg) fata de cea mai redusa valoare de consum a unei masini de spalat clasa energetica A.
Siemens WM14E462 asigura totodata un confort acustic ridicat , fapt datorat atat unei bune izolari fonice cat si a sistemului de control al balansului, zgomotul maxim provocat la solicitare maxima centrifugare fiind de 76 dB. In ceea ce priveste panoul de comanda cat si comenzile TouchControl confirma avansul tehnologic si rafinamentul producatorului german.

6 comments:

Ionut Mazilu spunea...

Masinile de spalat rufe Siemens sunt cele mai tari din lume. Siemens Rules....Mama mea are un siemens automat de 12 ani si o foloseste si acum, spala impecabil si arata ca noua. Eu am schimbat in 5 ani 3 masini de spalat rufe, un Indesit si 2 Whirlpool.

Livia Alexandrescu spunea...

intradevar siemens-ul e cea mai buna masina de spalat rufe. si eu am o masina de mai bine de 10 ani si merge mai bine decat masina de spalat pe care si-a luat-o mama in urma cu un an

Simona spunea...

AM o masina de spalat Siemens de 5 ani de zile si merge impecabil. daca doriti o masina buna luati siemens cu incredre.

Maria Petrus spunea...

care este modelul pe inox de la siemens?

Mihai spunea...

PACAT CA E DESTUL DE SCUMPA MASINA ASTA SIEMENS DE SPALAT RUFE

Mirela Stanca spunea...

Scumpa masina aceasta de la Siemens. O fi ea buna, dar are un pret exagerat.