22 iun. 2011

3D Aqua Tronic versus Al saselea Simt

In acest articol vom compara sistemele de detectare a cantitatii pe care le pune la dispozitia utilizatorilor doi dintre cei mai prestigiosi producatori de electrocasnice de pe piata din Europa. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Bosch foloseste sistemul de detectare a cantitatii care se realizeaza cu ajutorul unei tehnologii bazate de senzori inflarosii care calculeaza volumul ocupat de rufe in interiorul cuvei, iar in functie de tipul tesaturii isi ajusteaza consumul de resurse si asigura un efect foarte bun de dusare al apei in interiorul cuvei pentru o clatire si spalare impecabila.


Whirlpool are un senzor pe baza de presostat , care determina nivelul de apa si energie necesar si in plus fata de Bosch isi ajusteaza si timpul de spalare.

Totusi, in ceea ce inseamna calculul resurselor, modulul electronic de la Bosch este superior , fapt ce ne determina sa oferim mai multe puncte producatorului german de electrocasnice.

Vom reveni cu mai multe detalii in articolele viitoare. Pentru mai multe informatii puteti vizita https://www.bosch-electrocasnice.blogspot.com/ si https://www.whirlpool-electrocasnice.blogspot.com/ , forumuri recomandate de Incorporabile Premium .

11 iun. 2011

Whirlpool AKT 699 Ix, o optiune serioasa pentru gatit intensiv

Recomandarea noastra pentru persoanele al caror pasiune este gatitul si aceasta activitate le ocupa o mare parte din timp este plita incorporabile WHRILPOOL AKT699 IX. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gazAm evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool. Avantajele acestei plite sunt date de inoxul polisat foarte bine, gratarele din fonta, cu o concentratie mai mica de carbon (mai putin casante) cat si o geometrie deosebita a ochiurilor si gratarelor suport.


Deasemenea, nu poate fi neglijat ochiul WOK cu 4 inele de flacara, amplasat in proximitatea utilizatorului. Plita beneficiaza de aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru protectia impotriva scurgerilor de gaz.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.


Daca doriti, puteti opta si pentru varianta cu inox ixelium, modelul acesta, desi are acelasi design cu Whirlpool AKT699 IX, are un inox tratat special pentru a rezista mai bine la uzura mecanica. Acest model se numeste Whirlpool AKT680IXL.

Hota cu motor cu turbina, recomandarea noastra pentru bucatariile "open space"

Beneficiind de o putere de absortie sporita, datorita motorului cu turbina, hota semineu este recomandabila utilizatorilor casnici ale caror bucatarii sunt "deschise"-open space, adica comunica cu living-ul sau locul de luat masa(dinning room), acolo unde este cazul. Avantajul hotei cu turbina este dat de principiul de evacuare bazat pe o turbina atasata unui motor paletar orientat in sensul evacuarii, fapt ce permite si posibilitatea unei convectii naturale, in cazul favorabile-modul in care este pozitionata evacuarea la exterior. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Fata de hota traditionala, care este mai eficienta pe recirculare , avand un sens de evacuare spiralat, hota cu turbina este solutia optima pentru cei care au probleme cu mirosul si grasimea in bucatarie. Modelele de hote traditionale, cu doua motoare sunt mai eficiente decat cele cu un singur motor, dar mai inefiente decat o hota cu motor cu turbina. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Avand in vedere tendinta de a petrece cat mai putin timp in bucatarie, din ce in ce mai multe persoane folosesc din ce in ce mai putin plita pentru a incalzi, preferand cuptorul cu microunde si prin urmare si necesitatea hotei scade. Acesti utilizatori trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte atunci cand aleg sa foloseasca hota cu recirculare, fara a mai avea nevoie de un burlan de evacuare spre exterior.

Va recomandam si articolul Cea mai buna hota Hotpoint, in care este prezentata una din cele mai puternice hote incorporabile din piata europeana.

Toate hotele sunt dotate cu un filtru de grasime ce previne ca aceasta grasime sa ajunga la motor, fapt ce ar cauza defectarea acestuia. Filtrele de grasime pot fi acrilice (de hartie-cunoscute in comert) sau de aluminiu sau metalice, lavabile. Cele acrilice trebuiesc inlocuite in conditii normale de utilizare o data la 3 luni.

Pentru informatii detaliate privind caracteristicile de care este recomandabil sa tineti cont atunci cand achizitionati o hota, fie ca vorbim de una cu evacuare sau una cu recirculare, cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila.
Ce trebuie sa aiba o hota pentru a putea fi folosita fara burlan, prin recirculare? Teoretic toate hotele pot fi adaptate pentru recirculare, fata de filtrul de grasime, precizat anterior, acestea mai au nevoie de un filtru de miros, cunoscut sub denumirea de filtru de carbon. Acesta are o durata de utilizare cam de tot 3 luni, insa poate diferi de la situatie la situatie. 
Ce este important de stiut atunci cand nu vrei sa ai burlan la hota? Un burlan si o gaura data in perete costa in general in jur de 250 de lei. Daca decizi sa nu ai evacuare, acesti bani ii poti da pe filtrele de carbon universale cam in 3 ani. Vezi si cele mai bune oferte la hotele incorporabile de la eMAG.

Totodata este de retinut faptul ca hotele telescopice sunt cel mai greu de adaptat pentru recirulare, pe langa improvizatia care trebuie facuta pentru fixarea filtrului, daca acesta este universal, corpul suspendat in care este montata hota, trebuie lasat libet, in partea superioara.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota incorporabila Bosch, in care este analizata cea mai puternica hota incorporabila din gama producatorului german de electrocasnice.

Nici hotele decorative nu sunt de preferat atunci cand vorbim de recirculare. Acestea au un splitter, in masca care distribuie la stanga si la dreapta aerul filtrat. Daca se opteaza pentru filtre universale, aceasta masca trebuie data jos de fiecare data cand se schimba filtrele. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Va recomandam si articolul Avantajele si dezavantajele hotelor oblice.

Aceste dezavantaje pot fi eliminate prin cumpararea filtrelor de carbon standard pentru modelul ales, aceste filtre gasindu-se la service-urile specializate, insa costa in jurul a 100 de lei , la 6 luni. In aceasta situatie, aceste filtre se monteaza direct pe motor.Am realizat un top al celor mai bune hote incorporabile, hote ce pot fi adaptate si pentru recirculare, tinand cont de criteriile de alegere ale hotei incorporabile, criterii mentionate in randurile de mai sus.


Hotele standard sunt cel mai usor de adaptat pentru recirculare si folosire a filtrelor de carbon universale, care inseamna implicit o reducere semnificativa a costurilor. Totodata, daca hota este adaptata pentru filtre acrilice, de hartie, atunci este si mai bine. Pe piata exista un filtru mixt, acrilic-pentru grasime si carmon-pentru miros, care are acelasi cost a unui filtru de carbon universal si se poate folosi la o astfel de hota, reducand si mai mult costurile  De retinut in final ca utilizarea hotei pe recirculare va reduce eficienta de absortie cu cca 30%.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Cuptorul incorporabil Gorenje BO8770 AX

Daca ar fi sa definim in cateva cuvinte acest model, am putea spune "cel mai bun raport calitate pret". Avand in vedere caracterisiticile tehnice cat si accesorizarea impecabila a acestui produs, producatorul sloven punandu-va la dispozitie cam tot ce v-ati putea dori la un cuptor incorporabil in materii de accesorii(3 tavi, o tava vas Yena, proba de carne sau sonda de temperatura), GORENJE BO 8770 este recomandarea noastra pentru cei care doresc un cuptor complet la un pret in jurul a 2300 ron.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Mentionam deasemenea programul de autocuratare la 70 de grade, pe toata suprafata interioara a cuptorului cat si prezenta rezistentei electrice in jurul convectorului care pune la dispozitia utilizatorului functia de 'mentinere calda'. Un alt avantaj il reprezinta prezenta grill-ului cu inflarosu, pe care vi-l recomandam sa-l folositi in locul cuptorului cu microunde.


Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Mai adaugam faptul ca Gorenje BO8770 este din noua gama de electrocasnice incorporabile HOME MADE al producatorului sloven, a carei prezentare o puteti urmari in clip-ul de mai jos.Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret. Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

WAS28743,noua masina de la BOSCH

Aceasta masina stabileste noi standarde de calitate si perfomanta in ceea ce priveste spalatul hainelor. Programele aditionale setate, dar mai ales cele presetate ce isi fac simtita prezenta in timpul functionarii masinii de spaalt (cum ar fi senzorii de control al balansului), ne-a determinat sa prezentam aceasta masina de spalat ca fiind una din modelele de top ai acestui an.

Masina de spalat Bosch WAS28743 face parte din gama Logixx 8VarioPerfect care asigura rezultate perfecte de spalare cu un consum redus de resurse. Eficienţa energetia A-30% consum redus cu 30% (doar 0,13 kWh/kg) faţa de cea mai redusa valoare a clasei de eficienţa A (0,19 kWh/kg). Capacitatea maxima de incarcare a acestei masini de spalat este de 8kg cu o viteza de centrifugare de 1400 rot/min.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.
Masina de spalat Bosch was28743 detine un sistem automat Anti-pete cu 16 opţiuni de selectare a petelor si VarioPerfect opţiuni pentru programe mai rapide sau cu consum de energie redus, cu pastrarea rezultatelor perfecte la spalare.

Din punct de vedere al confortului si al sigurantei masina de splat Bosch was28743 are cea mai economica şi silenţioasa tehnologie de motorizare, stabilitate sporita şi nivel de zgomot scazut. Aceasta masina detine si un sistem pentru controlul eficient al consumului de apa, senzor pentru optimizarea consumului de apa.

Mai multe informatii puteti citi pe forum de electrocasnice BOSCH

Bosch cu incarcare verticala

Masina de spalat rufe cu incarcare superioara Bosch WOT20352BY are o capacitate de incarcare de 5,5kg. cu o viteza de centrifugare de 1000rot/min. Aceasta masina de spalat se evidentiaza prin urmatoarele programe:

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

-Selector cu control electronic pentru programele de spalare, temperatura şi programe speciale
-Selector pentru turaţia de centrifugare cu opţiune „fara centrifugare finala“
-Programe speciale: Quick+Mix, Delicate 40°C, Lâna -spalare manuala 30°C


Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale masinii de spalat rufe, cititi articolul Criterii alegere masina de spalat rufeDin punct de vedere al confortului si al sigurantei masina de spalat rufe cu incarcare superioara Bosch WOT20352BY detine sistemul AquaTronic, protecţie multipla împotriva inundaţiilor detectarea spumei reziduale, control electronic al balansului poziţionarea electronica a tamburului pentru scoaterea uşoara a rufelor.Mai multe informatii puteti citi pe forum de electrocasnice Bosch

Clasa energetica A+++ la combinele frigorifice BOSCH

Noua gama de combine frigorifice lansata la sfarsitul anului 2010 de catre producatorul german de electrocasnice, Bosch a venit cu un consum de energie anual estimat mai mic cu 60% fata de clasa energetica A.

Din aceste combine va prezentam modelul Bosch KGE39AL40. Acesta beneficiaza, pe langa clasa de energie A+++, de un sistem LowFrost, care permite aparatului frigofic sa-si ajusteze nivelul de gheata din interiorul compartimentului congelator, de functia supercongelare, posibila datorita prezente electrovalvei la compresor si un sertar de dimensiuni mai mari, numit bigbox, prezent de asemenea la congelator. mai multe informatii pe forumul de electrocasnice BOSCH

9 iun. 2011

Gama PirinFarina de la Gorenje

Atentia indreptata spre design-ul revolutionar, pe care firma slovena de electrocasnice Gorenje pune atat de mult accent, se concretizeaza prin colaborarea cu marele designer italian. Aceasta gama are succes atat in Europa, cat mai ales in Tarile din orientul Mijlociu, Arabia Saudita.



Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Din aceasta gama, fac parte cuptorul incorporabil Gorenje B2000P2, despre care vom mai scrie in unul din articolele viitoare. Acesta inglobeaza cam tot ce s-a inventat in materie de tehnica si toate acestea intr-un design original.


Mai multe informatii puteti citi pe forumul de electrocasnice Gorenje recomandat de Incorporabile Premium

Frigiderul Indesit Prime PTAA 3V

Modelul inlocuitor al vechiului Indesit TAAN 3V, PTAA 3V, vine in principal cu o schimbare a usilor, la care se adauga revenirea pe linia de asamblare din Italia, mult mai bine cotata decat locul in care era fabricat TAAN 3-ul, adica Turcia.




Asadar, numai avantaje, sistem de ventilatie Pure Wind in interior, care realizare o uniformizare mai rapida a temperaturii setate pe termostat. Indesit PTAA3 V este recomandarea noastra pentru cei care nu doresc sa dea foarte mult pe un frigider, dar care pot beneficia prin intermediul acestui produs de standarde de calitate ridicate.

Atentie totusi la usa concava, care are nevoie de un spatiu rezidual mai mare, care sa-i permita sa se deschida, undeva intre 12 -14 cm.


https://www.incorporabilepremium.blogspot.com/ cel mai citit forum de electrocasnice

7 iun. 2011

Prime Look: Indesit PBAA34 NF X D

Noua gama de electrocasnice Indesit Prime pune la dispozitia utilizatorilor o combina frigorifica care ne-a atras atentia.Avand un sistem de racire bazat de flux de aer multidirectional, dispus radiar in interiorul frigiderului si al congelatorului, o utilare impecabila , dar nu in ultimul rand calitatea si fiabilitatea garantata de numele compresorului Danfoss. La acestea se adauga o clasa de climatizare perfecta, un SN/T, care permite instalatiei frigorifice sa functioneze indiferent de fluctuatiile de temperatura din bucatarie.

Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale combinei frigorifice, va recomandam articolul Criterii alegere combina frigorifica.

Capacitate de congelare foarte buna 14kg/24h, din ce in ce mai rara pe piata si daca ar mai fi ceva de spus compresorul cu electrovalva, care permite o reglare variabila in functie de nivelul de utilizare pentru frigider si congelator, ce poate fi ajustata si in functie de tipul alimentelor pe care le consumam. Pretul de pornire este 2400 ron, un raport bun calitate pret. Cel mai mic pret il puteti gasi pe price.ro sau smartbuy.ro.